18
Інструкції для приготування гарнірів з картоплі з сиром
Моя родина дуже багато КартопляНе згадуйте святковий стіл.
Як вони сказали в хорошому старій кіно "Дівчаті": "Ви думаєте картопля - це так просто, варена і ate?" Це не так! Чи знаєте ви, скільки картоплі можна варити? Приїжджайте, підрахуйте картопля смажена, варена, картопля пюре, картопля фрі, картопля паї. Картопляні торти з м'ясом, грибами і так далі.
І є дуже багато страв, і більшість з них вже давно вводять і занурилися в нашому повсякденному раціоні. Важко знайти людину, яка не знає, як відварити, обсмажити картоплю або зробити пюре з неї. Але картопля пюре відрізняється!
А якщо варити пюре на свята, то тільки за старою французькою рецептурою. Ви будете здивовані, але завдяки такому методу ви можете приготувати пюре, щоб він стане коронним блюдом на будь-якому обідній стілй
ДепозитФотогалерея
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість вам секрет приготування. свінгери для святкового столу. Я зустрінемося з сім'єю на Різдво!
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
Підготовка депозитних фото
Картопля і картопля розім'яснюють, має унікальну властивість викликати апетит. Звичайно, якщо його варити правильно.
Я пропоную вам 5 смачних рецептів, якщо звичайний варіант не викликає колишнього захоплення. Не сумнівайтесь!
ДепозитФотогалерея
Вареники пюре У вигляді кущових троянд - найбільш апетитна гарнір я коли-небудь їсти! Ця традиційна французька страва дуже легко готувати, і вона виглядає фантастично (через незвичайну форму).
Поділитися рецептом. змащений З вашими друзями на соцмережах, вони будуть вдячні Вам за це.
Як вони сказали в хорошому старій кіно "Дівчаті": "Ви думаєте картопля - це так просто, варена і ate?" Це не так! Чи знаєте ви, скільки картоплі можна варити? Приїжджайте, підрахуйте картопля смажена, варена, картопля пюре, картопля фрі, картопля паї. Картопляні торти з м'ясом, грибами і так далі.
І є дуже багато страв, і більшість з них вже давно вводять і занурилися в нашому повсякденному раціоні. Важко знайти людину, яка не знає, як відварити, обсмажити картоплю або зробити пюре з неї. Але картопля пюре відрізняється!
А якщо варити пюре на свята, то тільки за старою французькою рецептурою. Ви будете здивовані, але завдяки такому методу ви можете приготувати пюре, щоб він стане коронним блюдом на будь-якому обідній стілй
ДепозитФотогалерея
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість вам секрет приготування. свінгери для святкового столу. Я зустрінемося з сім'єю на Різдво!
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
- 500г вареної картоплі
- 1 яєчний жовток
- 30г вершкове масло
- 80г моцарелла
- 0,5 ч.л. Прованс трави
- 0,25 ч.л. сушений часник
- 0,25 ч.л. білого меленого перцю
- сіль
Підготовка депозитних фото
- Заваріть картоплю в уніформі і остудіть їх. Очистити картоплю і потім зробити їх пюре.
ДепозитФотогалерея - Посипте пюре і додайте трохи білого меленого перцю і сухий часник, а також одну яєчну жовтку. Стирайте все разом.
ДепозитФотогалерея - Додайте трохи розм'якшене вершкове масло в пюре і перемішайте знову.
ДепозитФотогалерея - Наріжте сир на дрібні шматочки.
ДепозитФотогалерея - Обкладинка чаші з пергаментним папером і маслом. Перенесення пюре в кондитерському пакеті з зіркою насадкою (якщо вона не доступна, можна скористатися регулярним пакетом) і рослинними порціями (круглі основи діаметром 7 сантиметрів).
ДепозитФотогалерея - В середині кожної картоплі троянди покласти шматок сиру і вичавити її всередині трохи так, щоб сир оточений пюре. Кожен шматок сиру посипають провансальною зеленню. Це додасть приємний аромат до картоплі. р.
ДепозитФотогалерея - Закрийте начинку спіраллю картопляних залишків. Випікайте блюдо в духовці на 200 градусів за 10 хвилин в режимі конвекції.
ДепозитФотогалерея - Саме це готове картопля Дюйса. Поставте його на стіл гарячими і насолоджуйтеся своїм дивовижним смаком. Бодибилдерши!
ДепозитФотогалерея
Картопля і картопля розім'яснюють, має унікальну властивість викликати апетит. Звичайно, якщо його варити правильно.
Я пропоную вам 5 смачних рецептів, якщо звичайний варіант не викликає колишнього захоплення. Не сумнівайтесь!
ДепозитФотогалерея
Вареники пюре У вигляді кущових троянд - найбільш апетитна гарнір я коли-небудь їсти! Ця традиційна французька страва дуже легко готувати, і вона виглядає фантастично (через незвичайну форму).
Поділитися рецептом. змащений З вашими друзями на соцмережах, вони будуть вдячні Вам за це.