Гід до приготування лаваші з куркою

Під час зимових свят я відвідую Куму, після чого я повернувся з дивовижним рецептом, який вже любив мій будинок. Тепер мій чоловік йде в магазин після роботи для оброблених сирів і лавашних листів, щоб я міг зробити його цим смачним рулетом.

Це один курчат-в лаваші Не кажучи вже про те, що це прекрасна ідея для закусок для дітей в школі і себе і чоловіка на роботі.

р.

ДепозитФотогалерея

Рулетка лаваша з куркою Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати найкраще. птиця і оброблений сир. Закуска, яка варить швидко і швидко їсти!

_ Новини

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 400г куряче філе
  • 200г плавлений сир
  • 3 штук лаваша
  • 4 ст.л. сметани
  • сіль, перець за смаком
  • рослинно-масляний

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Куряче філе для готовності. Додайте охолонути, а потім подрібніть його блендером або м'ясорубкою. Хоча можна порізати його ножем.

2. Натріть дрібну терточку розтопленого сиру.

ДепозитФотогалерея
  3. У зручному контейнері змішайте курку, оброблений сиром і сметаною. Не забудьте посолити і поперчити і перемішати всі інгредієнти добре.

4. Змастити готову масу з першим листом лаваша. Покрийте другий лист і змащуйте ще з начинкою. Поставте третій лист у верхній і розгортайте в рулон.

5. Залиште рулон на 20 хвилин для просочення, а потім наріжте його на скибочки близько 3-5 сантиметрів.

6. Змастіть скибочки рулетки в рослинній олії з двох сторін до золотистого.

7. Так, рулон готовий. Бодибилдерши!

І якщо пакет вірменського лаваша був під рукою, його можна використовувати не тільки на апетитних рулонах з куркою або бринцою, лаваш підходить навіть для пирога!

Пропонуємо Вам ознайомитися з чудовим рецептом торта лаваш з сиром. Виготовляється дуже швидко, просто, і головне, з усім банальним, його смак перевершує смак найдивовижніших ласагна.

Цей ніжний, смачний, в апетитному хрусткій скоринці рулон порадує всіх! Виготовляється як для свята, так і для кожного дня.

Лава рулетка З куркою виходить смачна, ситна і красива. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.