Інструкція з приготування картоплі в пергаменті

Кожна господиня повинна мати власний христинаТі, хто допомагає і подобається всім. І так як в сім'ї всі великі вентилятори картоплі, і рецепт крони я скористався цим красивим рослинним.

Цей рецепт дуже простий, тому що картопля з цим методом приготування не потрібно чистити. І навіть найменша посадка: чим менше, тим краще. В результаті страва надзвичайно смачна і ароматна завдяки розмарину і чебрецю. І як смачно запечена часник ...

ДепозитФотогалерея

Вдово, хто не намагався запекти картоплю таким чином? Дуже рекомендую!

Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, Як приготувати картоплю з розмарином і чебрець в пергаменті. Запаха подихає!

ДепозитФото інгредієнти
  • 1 кг картоплі (маленькі)
  • 6 зубів. Кошик
  • 2-3 ст.л. оливкової олії
  • сіль (морська, велика) за смаком
  • чорний перець
  • Розмарин і чебрець за смаком

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Промийте картоплю, але не очистіть їх. Якщо картопля невелика, вони впишеться цілком. Наріжте велику картоплю навпіл. Додати оливкову олію.

2. Покладіть картоплю в форму на аркуші пергаменту, додайте часник. Не потрібно чистити!

3. Посипати картоплю зверху сухим чебрецем і розмарином. Продам його і за смаком.

4. Загорніть картоплю з пергаментом і відправте їх до 200-градусної духовки за 45 хвилин.

5. Візьміть картоплю з духовки і прокрутіть пергамент. Тепер знову покласти картоплю в духовці ще 5 хвилин при температурі 180 градусів.

6. Саме тому картопля готова. Бодибилдерши!

Майже кожен любить картопля дуже багато. Багато людей не можуть протистояти торту. Так чому б не зробити торт з цього красивого продукту?

Я пропоную вам дізнатися, як зробити снековий торт з шинкою і сиром. Ця страва вражає своєю яскравою зовнішністю, захоплюючим ароматом і незвичайним смаком.

р.

ДепозитФотогалерея

Про нас пергамент З розмарином виходить так смачний, м'який, ароматний, який підкорить вас від першої частини! Я можу сказати з впевненістю, що це найбільш апетитний гарнір я їсти.