Як приготувати другу страву свинини і картоплі

"Биркова лапа" свинини Це традиційна мордовська страва, яка асоціюється з смішною легендою. Він сказав, що в старі дні молодий Мордовський не міг маррі до тих пір, поки він довів свою мужність, вбивши ведмедя і обсмаживши його лапу в подарунок наречену.

На щастя, в наш час не варто забувати про те, щоб насолоджуватися цією соковитою, сердою і оригінальною стравою. Ведмеді можуть спати спокійно, і ми пропонуємо вам рецепт, який може стати великою заміною для вже трохи втомився м'яса французьким.

Ведмедя paw інгредієнти
  • 300 г свинини
  • 500г картоплі
  • 3 яйця
  • 3 зубчики часнику
  • беладонна
  • 100г твердий сир
  • приправа
  • сіль і перець
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Наріжте м'ясо на пальмові шматки і добре збийте.

2. Змішайте в чаші ложку рослинного масла, приправляючи для м'яса, солі і часнику, пропускають через прес.
    р.

3. Подрібніть м'ясо з приправами.

4. П'яти і натріть на великій тертці картоплі. Додайте два яйця, дрібно нарізані цибулю і перемішайте.
    р.

5. Збийте залишилися яйця. Покладіть шматок м'яса в ній, а потім покладіть на шар тертої картоплі і покрийте картоплю зверху.

6. Акуратно перемістіть «парову лапу» на нагріту сковороду і обсмажте по обидва боки до утворення іржі.

7. Покладіть обсмажену «пусту» на сковороді і посипте зверху тертим сиром. Надішліть в духовку, нагріту до 180 градусів, за 15-20 хвилин.

8. "Буркова лапа" зі свининою Я готовий, я можу подати його до столу. Бон привіт!

"Сайт" Він розповість про те, як варити свинячі куртки в тесті і подавати всю сім'ю з ситною вечерею. Це не просто хопи – справжня робота кулінарного мистецтва!

Draniki (деруна) - це відомий народний блюдо з картоплі. Всім відомо, як приготувати їх, але іноді є рецепти, які приємно дивуються.

Ці м'ясні засмаги товсті, грубі, з хрусткою тостиною картоплею скоринкою і соковитою гострою м'ясною начинкою.