17
Інструкція з приготування картоплі з м'ясом
У чудовому місті Полтава живе мій старий друг Галина, який славиться серед друзів для приготування смачних страв. І навіть найбільш поширена варена картопля виходить дуже смачним! І нещодавно Галя ділиться з мною, хоча на телефоні, як ми не бачимо часто, рецепт. Українські галоний
Є багато рецептів для гальок, начинка використовується будь-яким - візьміть те, що вам подобається. Тісто для цих гальок проводиться на основі пюре. Виходить, щоб бути схожим на тісто для картоплі, а курячий фарш використовується як начинка.
р.
ДепозитФотогалерея
М'ясні кулі з м'ясом сьогодні редакція "Сайт" Він розповість про те, як підготувати реальну українську мову. картопля-піпй Тісто виходить повітряним і легким, а соковита фаршу фаршу відмінно доповнює її!
ДепозитФотогалерея
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Інгредієнти для кварків
ДепозитФотогалерея
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як підготувати zeppelins. Хто не знає, що це, я кажу вам: зеппелини такі великі пельмені картоплі з начинкою. Тісто з Литви. Чоловік каже, що це спосіб охолоджувача, ніж його улюблені пельмені!
Галушки можна знайти не тільки українською, але й в Чехії, Польщі, Чеченській та Інгушетській кухні. Різноманітність рецептів галлоку Це дивовижна! Це гальки з м'ясом, грибами, сиром, сиром, маком, яблуками, гарбузом, куркою, брокколі. Але, на мій погляд, ці картопля серед найсмачніших!
Не забудьте поділитися рецептом з друзями.
Є багато рецептів для гальок, начинка використовується будь-яким - візьміть те, що вам подобається. Тісто для цих гальок проводиться на основі пюре. Виходить, щоб бути схожим на тісто для картоплі, а курячий фарш використовується як начинка.
р.
ДепозитФотогалерея
М'ясні кулі з м'ясом сьогодні редакція "Сайт" Він розповість про те, як підготувати реальну українську мову. картопля-піпй Тісто виходить повітряним і легким, а соковита фаршу фаршу відмінно доповнює її!
ДепозитФотогалерея
Тест інгредієнти
- 400г картоплі
- 300-350г борошна
- 2 ст.л. сималіна
- 1 яйце
- сіль
Наповнення інгредієнтів
- 250 г курячого філе
- 1 цибулина
- 30 мл води
- сіль, перець за смаком
- сметана
- смажена цибуля
Інгредієнти для кварків
- 150г лард
- 1 цибулина
- 0,5 морква
- рослинно-масляний
ДепозитФотогалерея
Підготовка
- Очистити картоплю, нарізати їх на шматочки, залити водою і покласти їх на вогонь. Доведіть до кипіння, солоний. Повільно варити до готовності. Залийте воду, поламайте картоплю і дайте їм охолонути.
ДепозитФотогалерея - Додайте яйце до холодної картоплі і не забудьте його засолити. Потім залийте манну і добре перемішайте.
- Залийте поступово просіяне борошно. Змішайте м'яке тісто, яке трохи приклеїть до рук. Залиште тісто на півгодини.
- Куряче філе нарізати невеликими шматочками, а потім подрібнити її в блендері або пропустити через м'ясорубку. Очистити цибулину і відрізати її дрібно. Обмочуємо цибулю, сіллю і перцем, заливаємо трохи холодної води, а потім добре перемішуємо.
ДепозитФотогалерея - Робоча поверхня і руки добре посипаються борошном. Розбавити тісто на кілька частин, сформувати коржі з кожного. В середині кожного торта помістіть столову ложку підготовленого фаршу.
- Підключіть краї і формуємо черепиці в підсумки. Поставте руки в вузлики. Паралельно з цим покласти горщик води на вогонь і кип'ятити, після злегка засолити воду.
- Покладіть гальки в окропу і відваріть до поверхні. Зменшити вогонь і відварити гальки близько 10 хвилин.
- Щоб приготувати кварки, нарізати невеликими шматочками сала. Очистити цибулину і половину моркви і також дрібно нарізати. Ростий льод і овочі в сковороді з рослинним маслом до золотистого стану.
- Готова картопля подається зі сметаною і смаженою цибулею або вершковим маслом. Але краще смакувати, якщо ви додаєте їх з кварками. У верхній частині гальки можна посипати чорним меленим перцем. Це смачно!
Я також рекомендую вам дізнатися, як підготувати zeppelins. Хто не знає, що це, я кажу вам: зеппелини такі великі пельмені картоплі з начинкою. Тісто з Литви. Чоловік каже, що це спосіб охолоджувача, ніж його улюблені пельмені!
Галушки можна знайти не тільки українською, але й в Чехії, Польщі, Чеченській та Інгушетській кухні. Різноманітність рецептів галлоку Це дивовижна! Це гальки з м'ясом, грибами, сиром, сиром, маком, яблуками, гарбузом, куркою, брокколі. Але, на мій погляд, ці картопля серед найсмачніших!
Не забудьте поділитися рецептом з друзями.