13
Плюси і мінуси пологів
Не знаю, що вони стикаються. Дійсно, коли жінка йде на пологів, її життєві зміни. Вона перестає ходити на роботу, але набуває інших обов'язків: бере відповідальність за життя дитини, піклується про своє здоров'я, освіченість і любов його.
Не все легко впоратися з, але сила завжди дається посмішки і щасливим сміханням дитини. Це те, що чекає жінка в житті дитини.
р.
ДепозитФотогалерея
Дитина в сім'ї
Сім'я після пологів Він стає більш повним, він відкриває нові значення. День народження дитини досвід роботи в особливому вигляді, подія стає для батьків тестом сили характеру і відносин, після проходження його, вони стають ще ближче до одного.
Як правильно повісити новонародженого і коригувати свій сон, читайте в наших наступних статтях. Дотримуйтесь посилань.
Не все легко впоратися з, але сила завжди дається посмішки і щасливим сміханням дитини. Це те, що чекає жінка в житті дитини.
р.
ДепозитФотогалерея
Дитина в сім'ї
- Зміна повсякденного життя, обмеження свободи
З появою дитини жінка починає робити не тільки те, що вона потребує, але і які потреби малюка. І що обмежує її свободу. Коли дитина хоче їсти або спати, немає варіантів, потрібно годувати і стекати, і не робити інших речей. Щоденне догляду: необхідно одягатися, лазити, ходити не тільки самостійно, але і дитині.
Але психологи кажуть, що не боятися: "Найбільш поширений міф про пологів, який загубив час." Він приходить першим. Ми живемо під різними міфами. Його ім'я «сухий». У нас є прихований, несвідомий обов'язок показати світ зовнішні показники наших досягнень. Більше грошей, вище позиція, охолоджувач автомобіля. Підбір сертифікатів проходження різних курсів навчання. й
«І незначність залишає таке різке розсіювання. Ваша швидкість не п'ятий, але спочатку. Найгірша частина полягає в тому, що ви не можете його змінити. Але залишок батьківства є різною системою значення. Ключовим словом є «значення», які є, і є багато.
Це, жінка робить свідомий вибір: кар'єра або заняття як дитина. І якщо вона зупиняється на другому, вона не буде ніяких депресії.
ДепозитФотогалерея - Щоденна щоденна діяльність
У будь-якому випадку, жінка на батьківщині залишить кожен день, виконує ті ж дії, як і в не дуже творчій роботі. Цей рутин викликає звикання, і потрібно позбутися від нього. «Коли ви змушені повторювати багато монотонних дій у вашому зовнішньому житті щодня, особливо важливо для вас змінити внутрішньо, щоб дати собі зростання як людину, так і як людина. Якщо ви не сповнені енергії і емоційно заряджених, як можна подарувати вашій любові і догляду за дитиною? ?
Вам необхідно перенести себе з позитивними емоціями: спілкуватися з друзями, особистісний розвиток: дізнатися нову мову (не менше 10 слів в день), зареєструватися на кулінарні або ландшафтні дизайнерські курси. У саморозвитку людина розвивається внутрішньо. Все це позитивно впливає на самооцінку.
Р
ДепозитФотогалерея - Різноманітне розуміння вашого тіла
фізіологічно змінюється жіночий організм. вона годує, тому вона відчуває щітку молока. Перші місяці після народження дитини, вона все ще має післяпартію живота. Це не страшно і вона йде.
Але сумна річ в тому, що всі зміни, деякі жінки більше не піклуються про себе. Не вірно. В той час як у дитини засмаги можна покласти на маску для обличчя протягом 15 хвилин, зробити манікюр, плаття красиво. Для таких елементарних речей немає часу, може бути необґрунтований небажання боротися з ними.
ДепозитФотогалерея
Сім'я після пологів Він стає більш повним, він відкриває нові значення. День народження дитини досвід роботи в особливому вигляді, подія стає для батьків тестом сили характеру і відносин, після проходження його, вони стають ще ближче до одного.
Як правильно повісити новонародженого і коригувати свій сон, читайте в наших наступних статтях. Дотримуйтесь посилань.