Вироби з суші-паличок

6 місяців тому, при очистці кухні закривається, я знайшов сумку, наповнену пілінгом. Китаянка суші паличкий Я був в пам'яті.

Як я відчуваю себе їсти мій улюблений авокадо зелений дракон? Він був пікантним, щоб викинути палицю і покласти його в сумку для зберігання. Акумулюється гора паличок.

Я не знаю, що робити з ними, поки друг шахти кинувся деякі великі ідеї, які я щасливий реалізувати. Тепер ці вироби не тільки радять око, але і користь.

р.

ДепозитФотогалерея "Сайт" Я готовий до вас 10 ручних апаратів для дому, які легко Сушій Хто думав!

Вироби з суші-паличок
  1. За допомогою суші палички і гумок для плетіння можна створити чудову полицю для сувенірів, фото або невеликих предметів. Я витрачав не більше 20 хвилин, створюючи його.

2. Ваша дитина буде любити ідею створення каркасу для фото дерев'яних паличок, які залишені після їжі суші.

3. Я дивлюся на ці вироби і захоплююсь талантом і витривалістю майстра. Браво!

4. Це чудова ідея для подачі фруктів на кухні. Ось чому я витратив так довго збирати китайські палички. р.

5. Китайські палички можна знайти не тільки практичне, але і декоративне застосування! За допомогою великої кількості дерев'яних паличок можна зробити сучасний стильний Дзеркалой Корисна робота полягає в пошуку ідеальної симетрії. Спочатку помістіть довгі промені, а потім подбайте про маленьких. До речі, можна подовжити китайську паличку, з'єднуючи дві палички з клеєм. Після завершення пофарбуйте каркас в золотистому кольорі.

6. Дерев'яна рама для фото, яка ідеально впишеться в будь-який дизайн приміщення! Р

7. Для створення фруктової ємності використовуйте дерев'яний круг з обхватом 30 сантиметрів, 30 суші-паличок, гвоздики, деревний клей або гарячий клей, олівець і молоток.

8. Цей спосіб можна створити настінний годинник. 225654 Габаритний зображення

9. Кілька цікавих ідей!

10. Підключаючи тонкі дерев'яні палички, ви можете зробити унікальний світильник для лампи.

Я також запропоную вам 12 ідей ремесел з бамбукових паличок, які відразу ж змусять вас займатися творчим процесом! Цей неймовірно міцний натуральний матеріал може повністю замінити навіть тверду сталь, а його натуральні властивості незамінні в облаштуванні інтер'єрів в еко стилі.

Перед тим як розпочати виготовлення виробів, обов'язково зробіть попередній ескіз. Подумайте про те, як ви хочете виглядати, малюйте докладно або зробіть малюнок.

Якщо ви хочете Увійти Для суші не закріпити їх звичайним клеєм. Найкраще взяти гарячий клей, маленькі гвоздики або спеціальний степлер.

Поділіться красою з друзями, демонструючи їх ці милі ідеї! Нехай ваш будинок завжди буде затишною.