Як приготувати фаршировані капусти Пекіна

Після свят мій чоловік і я сперечався, хто втратить вагу швидше. Все було чудово, але раптом зростало можливість розбиття - на тижні це мій день народження. Відносні засоби мали приїхати з центру і не змогли скасувати свято. Разом з чоловіком, я вирішив, що меню має бути дієтичним. Результат перевищив всі очікування - гості підкорили фаршировані Пекінська капустаВже мою маму запрошують рецепт!

Тушкова капуста сьогодні "Це легко.Я приготував незвичайний для вас. капустай Обов'язково приготуйте цю красиву закуску - богиня для схуднення. Є тільки 125 калорій на 100 грам.

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 1 середня голова пекінської капусти
  • 2 болгарські перці
  • 400г м'який пісний сир або бринза
  • 1 пакет кропу
  • 1 пакет базиліка
  • 1 пучок петрушка
  • 3 зубчики часнику
  • сіль, спеції за смаком

Підготовка депозитних фото
  1. Змішайте перці в духовці, очистіть насіння і очистіть, наріжте кубиками. Змішайте з сиром, дрібно нарізану зелень і часник. Посипати і перець, при необхідності.

2. Пекінська капуста ретельно вимити під проточною водою. Помістіть його на дошку, акуратно випрямляючи всі листя.

3. Починаємо в середині, пропускаємо всі листочки з запеченою начинкою. Зберіть півень і злегка оберніть його руками, щоб надати форму.

4. Загорніть півень двома шарами харчової плівки і дайте замочити в холодильнику протягом години.
  5. Подавати закуску цілою або нарізаною порціями. English, Українська, Français...

Серед всіх видів капусти, Пекін є найяскравіше. І серед хрустких, це також найм'якше. Салати з капусти в Пекіні досить легко приготувати і може варіюватися в складі і калорійності. Кукурудза з цього овоча - це задоволення!

Ви знаєте, як годувати свою сім'ю смачною та здоровою їжею? Отримати готовий. калина! Запечена капуста може бути закускою, а бічна страва, а головне блюдо. Просто подаруйте їй трохи уваги, додайте спеції - і він буде придбати абсолютно фантастичний смак.

Чи подобається вам статтю? Заощаджуйте рецепт і поділіть його друзями.