Які страви російської кухні варто лікувати іноземцями

Кожна країна має власну їжу, за якою вона визнана. Наприклад, піца, хінкалі, суші ... Страви національної кухні До культурної спадщини можна сміливо віднести культурну спадщину. Тому гастротури дуже актуальні зараз, які дозволяють не тільки смачну їжу, але і краще зрозуміти місцеве населення. І це дуже цікаво, які страви асоціюються з російською кухнею і є нашими улюбленими стравами за кордоном?

ДепозитФотогалерея

Тепер, навіть в Парижі і Нью-Йорку, ви можете знайти ресторани російської кухні, в яких багато місцевих їсти, не тільки відвідати туристів. Популярна російська їжа включає традиційну їжу. Російські рецепти і страви інших слов'янських народів, але ми не будемо жити на географічних тонкощах. Редакція "Сайт" Повідомляємо, що наші страви захоплюються іноземцями.

Страви російської кухні
  1. Заморожені.
    Голодець, або желе, є коронним блюдом святкових зимових бенкетів. Основна відмінність аспека, птиці або іншої аналогічної бухти полягає в тому, що желатин або агар-агар-агар окремо додаються до них, але це не потрібно для приготування холоду, бажана консистенція досягається завдяки тривалому перетравленню в бульйоні ніг, хвоста або голови тварини. Багато іноземці, особливо азіати, знайти цю страву, коли вони чують про приготування їжі. Але після намагань холоду вони радять. У меню російських ресторанів за кордоном і користується попитом, адже ніхто не хоче повторювати це вдома (і навіть стільки часу витрачати).

ДепозитФотогалерея

2. борщ
    На сьогоднішній день борщ тісно пов'язаний з російською або українською кухнею і є найвідомішою стравою за кордоном. Наприклад, європейці і особливо американці рідко їдають перші страви в повсякденному житті. Таким чином, червоний суп, який поєднує в собі найкорисніші овочі, і навіть приправлений сметаною, завжди викликає захоплення серед іноземців. І «земно» смак незмінно викликає сюрприз і гастрономічне задоволення. Один австрійський сказав: «Всіхто сказав мені спробувати буряковий суп». І ви знаєте, чому всі росіяни настільки сильні. Корисне і дуже ситне блюдо. й

р.

ДепозитФотогалерея

3. пельмені
    Без кальмарів цей список складно уявити. Багато людей мають свої м'ясні страви з тісто. Але варення пов’язані з російською кухнею. Невелика сметана, оцет і кріп надають цю страву просто шикарний аромат і смак. І коли іноземці дивляться всю сім'ю, готуючи ці маленькі м'ясні сумки, вони ще більше дивуються. Відвідування Бельгійки: Я ніколи не думав про занурення їжі в оцті. Але це смачно! Я дам величезну порцію пельменів і запросив більше добавок. Дуже важко зупинити їжу. Незрівняні з будь-яким. й

ДепозитФотогалерея
  4. Оселедець під шубою
    Ще одна з наших господиньих коронних страв. Кілька шарів варених овочів з оселедцем, рясно змащують майонезом, відлякують іноземці, особливо європейці. Вони дивують, як можна їсти так багато майонезу. Насолоджуйтеся кулінарними шедеврами. Але вони часто люблять смак. Белла з Португалії: російська кухня дуже цікава. Але чому вони додають стільки майонезу практично всім салатам? ?

ДепозитФотогалерея

5. Солянка
    Солянка, і навіть під склом горілки, дає іноземцям незабутні емоції. Насичений ароматний суп з м'ясом, ковбасою і марками не залишає нікого байдужим. Дуже смачна страва російської кухні. Американець: Якщо я запитав, що намагатися в Росії, я обов'язково рекомендую Соляк. Дуже смачний і незвичайний. й

ДепозитФотогалерея

6. Орошка
    Проста селянська страва з тих, які зараз вважають візитною карткою ресторанів російської кухні. Іноземці не завжди розуміють, чому салат перетворений в суп, особливо на квасах або кефірі, смак яких також підвищує питання. Але багато туристів відзначають навігаційний ефект і цікавий смак цієї страви: «Тарт квас дійсно дає свіжі начинки особливим смаком. Без нього все буде дуже просто.

ДепозитФотогалерея

7. Кавказька ікра
    Ікра за кордоном цукіні, яку Микита Хрущов вирішив подавати весь Союз, дуже багато до смаку іноземців. Це низькокалорійна і містить багато корисних мікроелементів. резидент Бостона охарактеризував її як: «Велике поширення для хліба – добре запечене нічне голод». Не зрозуміло, чому вона називається ікрою, тому що вона більше схожа на дитячу їжу.

ДепозитФотогалерея

8. Огірки солоні
    З огірків, іноземці часто їдають лише оливки. Вони завжди дивилися, чому вони забирають свіжі овочі. Але огірки і помідори відмінно доповнять різні страви, особливо смажені картоплі. І міцний алкоголь добре їсти їх. Французький Мадам: Я люблю свіжі та натуральні овочі. Але російські солі добре. Головне не їсти їх перед сном, інакше ви не можете розпізнати себе вранці.

ДепозитФотогалерея
  9. бетмен
    Після Другої світової війни Бефстроганов остаточно забезпечив статус російської страви і стала широко відома за кордоном. Це один з улюблених страв іноземців, адже часто страва має красиву подачу і неповторний аромат. Іспанська: «Такі шматочки м’яса, грибів і товстого соусу чудово доповнять локшину. Я думаю, що я спробую зробити це вдома. й

Р

ДепозитФотогалерея

10. Відверті.
    Картопляні млинці можна знайти в білоруській, російській, польської та словацької кухні. Відверті також зацікавлені іноземцями і асоціюються з російською кухнею. Вони викликають особливу насолоду при послуженні в каструлі і грибній граві. «Пато млинці мають дуже ніжну текстуру. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

ДепозитФотогалерея

Ми часто хочемо спробувати щось за кордоном без дайвінгу в нашій національній кухні. Є багато страв, які просто втратили свою популярність або змінили рецепт. Російська кухня – це смачні супи, різноманітні кашу, варення, маріши, ароматні тістечка і, звичайно, хороша компанія.

Раніше ми сказали, як приготувати смачний борщ і насоси для нього.

Фото за попереднім записом.