26
Інструкція по підготовці тесту сухих дріжджів
У книжці кожна самооглядова господиня повинна бути рецептиЗавжди виходить і займає мало часу для приготування. І якщо перед моїм бажанням зробити тістечка переповненим одним словом «сухий», тепер все абсолютно відрізняється.
Моя мама-в-завдяки поділилася рецептом для тесту з злегка дивним іменем «Руді людина». Вироби з такого тіста м'які, пористі, і процес приготування себе займає не більше 50 хвилин, що для дріжджові Дуже швидко.
Цей рецепт досить старий, так як мати-в-право знайшов його в блокноті з рецептами від бабусі. Тісто отримав цю назву завдяки дуже незвичайному способу приготування. Все почалося, коли немає холодильників. У селах були льодовики та підвали. Але жителям міста довелося остудити тісто в холодній воді.
Статус на сервери Секрет полягає в тому, що ми кладемо правильне тісто в воді. У воді тісто дуже швидко підходить саме тому, що вуглекислий газ не виходить з нього - вода являє собою оболонку. З нормальним бродінням деякі гази переходять в повітря і процес займає довше.
Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, Як приготувати кашель на сухих дріжджах. Повідомляємо від категорії «все вдалося»!
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
Підготовка депозитних фото
Також я пропоную, як зробити тонкий, смачний і м'який тісто для піци в домашніх умовах. Тепер мій домашній випічка не гірше, ніж що ми спробували в Італії!
Якщо ви стежите за цими порадами, ви завжди будете виглядати ідеально.
Поділитися з друзями цей корисний і простий спосіб приготування дріжджового тіста.
Моя мама-в-завдяки поділилася рецептом для тесту з злегка дивним іменем «Руді людина». Вироби з такого тіста м'які, пористі, і процес приготування себе займає не більше 50 хвилин, що для дріжджові Дуже швидко.
Цей рецепт досить старий, так як мати-в-право знайшов його в блокноті з рецептами від бабусі. Тісто отримав цю назву завдяки дуже незвичайному способу приготування. Все почалося, коли немає холодильників. У селах були льодовики та підвали. Але жителям міста довелося остудити тісто в холодній воді.
Статус на сервери Секрет полягає в тому, що ми кладемо правильне тісто в воді. У воді тісто дуже швидко підходить саме тому, що вуглекислий газ не виходить з нього - вода являє собою оболонку. З нормальним бродінням деякі гази переходять в повітря і процес займає довше.
Сьогодні видання. "Сайт" Розкажіть, Як приготувати кашель на сухих дріжджах. Повідомляємо від категорії «все вдалося»!
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
- 250г молока
- 1, 5 ч.л. сухих дріжджів
- 75г маргарин
- 5г сіль
- 2 ст. цукру
- 2 яйця
- 600г борошна
- 1 ст.л. рослинного масла (для змащування тесту)
Підготовка депозитних фото
- Спочатку необхідно підготувати вироби. Яйця і маргарин отримують холодильник, вони повинні бути при кімнатній температурі.
ДепозитФотогалерея - Щоб зробити легкий опар, прогрійте молоко, а потім розчиніть цукор в ньому і перемішайте дріжджі. Поставте цю суміш в тепле місце на 10 хвилин до піни. До речі, замість молока можна взяти сироватку. В цілому ви можете прийняти все: кефір, сметана з водою, просто вода. Головне не змінити обсяг рідини! За перший раз краще робити з молоком.
- Яйця з сіллю, маргариновим натрієм на великій тертці. Вийняти молоко і залити в неї пухке яйце, а потім додати маргарин. Подивитись його добре. Габаритний зображення
- Залийте сіяне борошно, борошно слід трохи залишити. Потім переходимо на змішування тесту. Добре промийте, спочатку ложкою, потім руками на столі, поступово посипаємо борошном. Тісто повинна бути еластичною, але не щільною.
Р - Покладіть дуже холодну воду в глибоку страву і поставте в неї тісто.
- За 10 хвилин тісто загорнеться. Чим краще тісто, тим швидше він буде загорнути.
ДепозитФотогалерея - Вийняти тісто, змочіть її серветкою, потім покладіть його на стіл посипте борошном і починайте перемішуючи. Покрийте тісто кухонним рушником і залиште його на 15 хвилин, щоб дати йому відпочинок.
- Войла, тісто готовий йти! Потім все так само, як зі звичайним тестом: утворюють пиріжки, торти, рулони, бульби, білки, млинці ... Подаруйте тісто 15 хвилин, потім запікати або обсмажити.
Також я пропоную, як зробити тонкий, смачний і м'який тісто для піци в домашніх умовах. Тепер мій домашній випічка не гірше, ніж що ми спробували в Італії!
Якщо ви стежите за цими порадами, ви завжди будете виглядати ідеально.
Поділитися з друзями цей корисний і простий спосіб приготування дріжджового тіста.