Як красиво запакувати одну квітку

Зимові свята вже пройшли, але ви не встигнете зв'язати око до 14 лютого, а потім 8 березня. Цей період так любить квіткові магазини і салони, тому що люди витрачають досить вражаючі суми грошей, щоб купити. красиві І привітати людей близьких до них.

І ось друг шахти, Олени, хто тримає флорист Для більш ніж 10 років він знає, як подарувати ще одну квітку, щоб він запам'ятався надовго.

Як красиво запакувати одну квітку р.

ДепозитФотогалерея

Сьогодні видання. "Сайт" Я готовий 11 для вас. міні-розкладні ідеїй Кількість кольорів і розмірів не має значення.

Як запакувати квіти
  1. Для дівчинки подарунок не дуже важлива як увага. А особливий знак уваги стане міні букетом квітів, прикрашених своїми руками, адже ви поставите свою душу в неї і покажете, наскільки важливо для вас, для кого призначені квіти. Як красиво запакувати одну квітку

ДепозитФотогалерея
  2. Упаковка повинна доповнювати букет, не стане основним акцентом. Варто підкреслити красу і витонченість кольорів, а при необхідності приховати свої дефекти або недоліки. Як красиво запакувати одну квітку

3. Погляньте на те, що красива квіткова композиція в кошику! Букети в кошику можуть бути створені з різних видів квітів, красиво граючи їх. Як красиво запакувати одну квітку

4. Чоловіки, зверніть увагу, що це буде 14 лютого! Як красиво запакувати одну квітку

5. Я ніколи не думав, що я б мріяв про одного квітки. Як красиво запакувати одну квітку

6. Я думаю, що я буду використовувати, що 8 березня. Це особливо вірно для батьків, які хочуть привітати своїх улюблених вчителів дитини. Як красиво запакувати одну квітку

7. У моді натуральність, тому використовують натуральні елементи, джутовий, відчував, різні сітки, sisal, рисовий пергамент як декор. Як красиво запакувати одну квітку

8. Дивовижна пишність! Як красиво запакувати одну квітку

9. Не бере участь в декоративних елементах. Вони повинні бути тільки простим доповненням, основним акцентом має бути квіти. Як красиво запакувати одну квітку

10. Ккрафтові листи вдало поєднуються з іншим папером, наприклад, з іржі листям тиші або яскравими журнальними сторінками. І якщо ви музиканти, то старі листи музики будуть дуже корисними. Як красиво запакувати одну квітку

11. Стильний і смачний, це не так? Як красиво запакувати одну квітку

І зрозуміти, як зробити таку красу своїми руками, дивитися це відео.

про:blank

Редакційна колегія Екстравагантні троянди, пишні півонії, ніжні лілії, крихкі тюльпани, ароматний бузок ... Ваше серце заморожує з захопленням, коли ви подаруєте букет квітів. І так я хочу, щоб ця ароматна краса залишалася незмінною якнайбільше!

Я раджу дізнатися 10 хитрощів, які допоможуть зберегти свіжість квітів в вазі надовго. Напередодні свят особливо важливо!

Ці ідеї, можливо, найкращий спосіб красиво привітати близьких і знайомих з святами. Розкажіть своїх друзів про статтю в соцмережах, і, можливо, один з них буде робити те саме для вас, адже все важливо. Мистецтво!