18
Як красиво запакувати одну квітку
Зимові свята вже пройшли, але ви не встигнете зв'язати око до 14 лютого, а потім 8 березня. Цей період так любить квіткові магазини і салони, тому що люди витрачають досить вражаючі суми грошей, щоб купити. красиві І привітати людей близьких до них.
І ось друг шахти, Олени, хто тримає флорист Для більш ніж 10 років він знає, як подарувати ще одну квітку, щоб він запам'ятався надовго.
р.
ДепозитФотогалерея
Сьогодні видання. "Сайт" Я готовий 11 для вас. міні-розкладні ідеїй Кількість кольорів і розмірів не має значення.
Як запакувати квіти
І зрозуміти, як зробити таку красу своїми руками, дивитися це відео.
про:blank
Редакційна колегія Екстравагантні троянди, пишні півонії, ніжні лілії, крихкі тюльпани, ароматний бузок ... Ваше серце заморожує з захопленням, коли ви подаруєте букет квітів. І так я хочу, щоб ця ароматна краса залишалася незмінною якнайбільше!
Я раджу дізнатися 10 хитрощів, які допоможуть зберегти свіжість квітів в вазі надовго. Напередодні свят особливо важливо!
Ці ідеї, можливо, найкращий спосіб красиво привітати близьких і знайомих з святами. Розкажіть своїх друзів про статтю в соцмережах, і, можливо, один з них буде робити те саме для вас, адже все важливо. Мистецтво!
І ось друг шахти, Олени, хто тримає флорист Для більш ніж 10 років він знає, як подарувати ще одну квітку, щоб він запам'ятався надовго.
р.
ДепозитФотогалерея
Сьогодні видання. "Сайт" Я готовий 11 для вас. міні-розкладні ідеїй Кількість кольорів і розмірів не має значення.
Як запакувати квіти
- Для дівчинки подарунок не дуже важлива як увага. А особливий знак уваги стане міні букетом квітів, прикрашених своїми руками, адже ви поставите свою душу в неї і покажете, наскільки важливо для вас, для кого призначені квіти.
ДепозитФотогалерея - Упаковка повинна доповнювати букет, не стане основним акцентом. Варто підкреслити красу і витонченість кольорів, а при необхідності приховати свої дефекти або недоліки.
- Погляньте на те, що красива квіткова композиція в кошику! Букети в кошику можуть бути створені з різних видів квітів, красиво граючи їх.
- Чоловіки, зверніть увагу, що це буде 14 лютого!
- Я ніколи не думав, що я б мріяв про одного квітки.
- Я думаю, що я буду використовувати, що 8 березня. Це особливо вірно для батьків, які хочуть привітати своїх улюблених вчителів дитини.
- У моді натуральність, тому використовують натуральні елементи, джутовий, відчував, різні сітки, sisal, рисовий пергамент як декор.
- Дивовижна пишність!
- Не бере участь в декоративних елементах. Вони повинні бути тільки простим доповненням, основним акцентом має бути квіти.
- Ккрафтові листи вдало поєднуються з іншим папером, наприклад, з іржі листям тиші або яскравими журнальними сторінками. І якщо ви музиканти, то старі листи музики будуть дуже корисними.
- Стильний і смачний, це не так?
І зрозуміти, як зробити таку красу своїми руками, дивитися це відео.
про:blank
Редакційна колегія Екстравагантні троянди, пишні півонії, ніжні лілії, крихкі тюльпани, ароматний бузок ... Ваше серце заморожує з захопленням, коли ви подаруєте букет квітів. І так я хочу, щоб ця ароматна краса залишалася незмінною якнайбільше!
Я раджу дізнатися 10 хитрощів, які допоможуть зберегти свіжість квітів в вазі надовго. Напередодні свят особливо важливо!
Ці ідеї, можливо, найкращий спосіб красиво привітати близьких і знайомих з святами. Розкажіть своїх друзів про статтю в соцмережах, і, можливо, один з них буде робити те саме для вас, адже все важливо. Мистецтво!