Вирощений рецепт капсеролі картоплі

Коли ви хочете сім'яІ нічого приходить на думку, крім звичайної картоплі, і немає нічого в холодильнику, крім сиру, я зроблю це запіканка. І всі господарі завжди диких захоплюють, коли вони дізнаються, що вона чекає на них на вечерю.

Я готую цю страву протягом 20 років! Так сталося, що я вперше зробив це запіканка, коли я був 10 років. Цей рецепт навчався мені старшою сестрою, яка часто перебувала у мене, коли батьки залишилися для бізнесу. Я не їсть картоплі, але це виняток.

ДепозитФотогалерея

Кассероли тертої картоплі Сьогодні видання "Сайт" Покажіть, як гриль з сиром і часником. Смачного приготування торта з продуктів, які завжди під рукою!

ДепозитФотогалерея

інгредієнти
  • 6 середніх картоплі
  • 2 яйця
  • 2 зуба. Кошик
  • 3 ст. майонезу
  • 100г сир
  • 1 ст. л.
  • сіль, перець за смаком

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Натирайте сир на дрібній тертці. Покладіть півдня.

2. Щоб приготувати заливку в зручну ємність, збити яйце, додати половину тертого сиру і подрібнити кріп.

3. часник грита. У окремому контейнері змішайте другу половину сиру, яйце, подрібнений часник і майонез. Посипати, пекти і ретельно перемішати. Це касаролй Я завжди підготував все, перш ніж почати терти картоплю, тому що я не люблю його, коли картопля починає темніти.

4. Картопля натрію на великій тертці, додати в заготовку. Спред його, змішати його.

5. У вигляді випікання (У мене діаметр 26 сантиметрів) кладуть касерол. Залийте картоплю зверху яєчною сумішшю.

6. Покладіть блюдо в попередньо розігрітій духовці і запікайте на 180 градусів за 45 хвилин до утворення іржі скоринки.

7. Так, запіканка готова. Бодибилдерши!

Прості інгредієнти, простий рецепт і невелика уява – все, що потрібно зробити серце картопляним касеролом! Щоб зробити блюдо соковитим, ароматним і смачним, бажано вибрати картопля, яка легко варена, але не перетвориться в кашу.

Я пропоную вам ще один чудовий рецепт курячого касеролу, який буде приводити вас божевільним зі смаком.

Це може легко годувати всю сім'ю. Ця страва також може служити гарніром, але я використовую її як самостійне блюдо.

Спробуйте приготувати і поділитися рецептом з друзями!