Як зробити плиту кокосової оболонки

Я роблю йога протягом 6 років і мій друг Тамара є 12. Так ми вирішили виконати нашу довгадку про відвідування йога семінару в Індії. Але в кінці Тома вдалося, і мій чоловік і діти не пустили мене.

Подруга благополучно поїхали в Индию поодинці і приніс мені весь букет кокосів, а також дивовижну вазу і ще кілька. кокос!

Для індіанців, кокосів - подарунок від неба. Вони не тільки їсти, лікують її, але і експортують її в різні країни. Я чую багато про переваги самої плодової олії і кокосової олії, але це було повне омолодження для мене, що оболонки можуть приходити в зручний, особливо якщо ви кокосова. Аксесуарий

Кокосова оболонка нескінченно дивовижна натуральна речовина в її можливостях. Вмілі майстри створюють з неї різноманітні предмети декору та побутової техніки: світильники, вази, чаші, свічники, фігурки. Вони роблять оболонки і свінгери Від сережок до браслетів і навіть гудзиків.

І є досить незвичайні предмети. Що про кокосовий мішок або навушники?

Як зробити плиту кокосової оболонки р.

ДепозитФотогалерея

Кокосові оболонки сьогодні видання "Сайт" 8 яскрава Кокосова оболонка фантазійХто прикрасить ваш будинок і завершить ваш образ. Я люблю No 5!

1. Поцілунки натуральних матеріалів повинні бути такими. Кокос-потй Кокосові оболонки досить міцні і надійні як матеріал. В ідеалі такі горщики підходять для сукуленти і какті, так як ці рослини не вимагають частого поливу.

1 990 Р

2. За допомогою одного кокосового фруктів, мотузки, гарячого клею і металевого файлу можна зробити стильну підставку для ручок і олівців. Як зробити плиту кокосової оболонки р.

3. Найпросто, що ви можете створити своїми руками з кокоса - свічник. До речі, за таким же принципом можна зробити чашу або олівцем. Зріжте верхню частину кокосового кокосу або попиліть її навпіл, приклейте ніжку зрізаною з дерева до дна з епоксидним клеєм, або, більш органічно, іншої (меншої) частини горіхової оболонки. Краї на вершині можна залишити рівним, і можна надати їм декоративну нерівність п'яти або вирізати як квітка, коротко, так як фантазія розповість.

36589.

4. А можна влаштувати екзотичну вечірку для друзів і подавати смачні коктейлі або м'які напої в половинках кокосових оболонок. Як зробити плиту кокосової оболонки

ДепозитФотогалерея

5. А якщо у вас є дочка, варто звертати увагу на кокосову оболонку педантів. Ваша маленька модниця оцінить цю прикрасу! Як зробити плиту кокосової оболонки

6. Дитяча фантазія може запропонувати безліч несподіваних рішень! Як зробити плиту кокосової оболонки

7. Кілька цікавих ідей. Як зробити плиту кокосової оболонки

ДепозитФотогалерея

8. Відмінний варіант. кокос У мене є браслет. Легко зробити. Щоб зап'ястя щільно вписалася в неї. З гострими краями отриманого виробу слід розгладити і відшліфувати для зручності. Це можна зробити за допомогою наждачного паперу. Цей браслет може відмінно доповнювати сережки тієї ж кокосової оболонки.

Щоб подивитися, як приготувати кокосову оболонку, див. це відео.

про:blank

А для тих, хто має шматочки парафінових свічок в домашніх умовах, буде корисно ознайомитися з докладним майстер-класом про те, як зробити свічку в кокосовому кокосі.

про:blank

Кокосова олія – універсальний продукт, який успішно використовується в косметології, приготуванні, медицині та побутовому господарстві. Якщо ви думаєте про це, кокосове масло є справжнім пошуком. Вони можуть вилікувати пошкоджене волосся, а також змащувати дверні петлі і світити вогонь.

Ви також можете дізнатися, як використовувати кокосове масло в господарстві. Ось як 48 способів!

ДепозитФотогалерея

Як ви можете бачити, непотрібно, на перший погляд, це може служити хорошим сервісом і перетворити в зручний і функціональний об'єкт. З кокосових оболонок можна зробити всю масу декоративній

І подарувати отримані вироби привабливий зовнішній вигляд, їх поверхня можна обмотати тканиною, обробленою візерунковою ниткою або шнуром, клеєм бісером, намистинами, іншими аксесуарами, які використовуються в рукоділлі.

Поділитися з друзями, вони будуть вдячні.