Як приготувати торт з halva кремом

Я люблю солодощі, і я також люблю готувати, тому в моїй кулінарії - величезна кількість рецептів всіх видів тортів, пирогів, муфінів і тортів. Але що робити, якщо ваші діти просто халати? Тільки зробіть торт з халвою!

Я шукав рецепт для такого роду торта довгий час, і знайшов його в Інтернеті на одному з польських сайтів. Торт «Халва» і це просто смачно! Шоколадний бісквітСейдама мелесу і смачний халва крем не може залишити будь-який байдужий.

Габаритний зображення

ДепозитФотогалерея

Торт з halva Сьогодні видання "Сайт" Він розповість про те, як випікати незвичайне і дуже халвай Зваріть один раз за цим рецептом, Ваше рідне буде вимагати торта Халва для кожного свята!

ДепозитФотогалерея

Інгредієнти для печива какао
  • 120г борошна
  • 5 яєць
  • 150г цукру
  • 2 ст. какао

Сесам скоринти інгредієнти
  • 4 білки
  • 0,5 ст. цукру
  • 0,5 ст.л. борошна
  • 0,5 ст.л. розпушувача
  • 150 г насіння кунжуту

Вершкові інгредієнти
  • 4 яєчні жовтки
  • 0,5 ст. цукру
  • 0,5 л молока
  • 3 ст.л. борошна
  • 2 ст.л. кукурудзи
  • 200г вершкове масло
  • 200г арахіс halva

Підготовка
  1. Щоб приготувати бісквіт в зручній ємності, змішайте борошно і какао. Відокремити кальмари від жовтків, збивати кальмари до жорстких вершин. Потім додайте яєчні жовтки один раз, не перестаючи збиватися. І нарешті додайте цукор і збити його все.

2. Поєднайте збиту яєчну масу сумішшю борошна і какао. Перемішайте тісто ретельно, щоб інгредієнти поєднуються разом.

3. Форма для випікання (У мене діаметр 23 сантиметрів) кладуть пергаментний папір. Залийте тісто в форму, встановіть запечене в духовці на 180 градусів за 45 хвилин. Перевірити готовність з сухою дерев'яною паличкою.

4. Щоб приготувати кунжутну скоринку, збити кальмари на жорсткі вершини, поступово додаючи цукор. При потовщі піни додайте інші інгредієнти. доб. 2

5. Залийте тісто в хлібопекарську форму, попередньо покривши її пергаментом. Запікайте цю скоринки на 180 градусів за годину.

6. Щоб приготувати вершки, залити половину молока в каструлю, додати цукор і добре перемішати, покласти її на вогонь і довести до кипіння. Подаруйте жовтки, додавши другу половину молока. Залийте борошно, перемішайте так немає грудочок, потім залийте повільно в кип'ячене молоко. Вона повинна бути товстою пудингом. Коли пудинг готовий, залиште його повністю охолонути.

7. Подаруйте масло білого кольору, потім додайте ложку подрібненої халви, збиваючи весь час. Потім додайте холодну пудинг, збити її. Спробуйте вершки за смаком, якщо потрібно додати цукор, так як все залежить від солодкості halva.

8. Щоб зробити торт, порізати кожен торт на два. Перша скоринка - бісквіт, потім вершки, потім кунжутна скоринка і крем, а потім знову кунжутна скоринка з кремом. Оздоблення торта шоколадним тортом. Верхній корж і бічний також змащують вершками з халвою.

9. При бажанні торт можна прикрасити тертим шоколадом. Поставте готовий торт в холодильник не менше 2 годин, щоб він добре заварився. Це, готове торта. Бон привіт!

Редакційна колегія «Халва» є однією з улюблених угод. Щоб насолодитися смаком цього східного солодкого, вам не доведеться йти в Іран, де він був першим.

Тепер в будь-якому магазині ви можете придбати халва, і різні: класичний соняшник, з горіхами, з родзинками і навіть шоколадом. Але є краще варіант: варити його самостійно. Я рекомендую вам дізнатися простий рецепт для домашньої halva!

Цей смачний торт просто прикрашений дочкою, і його смак нагадує мені свято! Надіслати ідеальний рецепт З вашими друзями вони будуть вдячні Вам за це.