13
Рецепт морозива
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після того, як сталося, що вона прибула в момент, коли я планував загальне очищення в паніці і вирішив викинути старі скручі. В домашніх умовах ми не любимо збереження багато, але бабуся і навіть мама постійно поставляємо нам такі поставки.
ДепозитФотогалерея
Я був про те, щоб викинути минулий рік полуниці, коли мій тітка прийшов на кухню. Щоб бути чесною, вона була терористичною: вона дивилася на мене з такою бджолиною, як якщо я збираюся відправити Inca gold в сміттєвий мішок. Тоді вона розповіла мені, як зробити відмінний лікер з цих запасів.
Домашнє пиття Для приготування ГоловнаВам потрібен тільки старий варення: яблуко, вишня, малина або полуниця. Головне, що вона не має ознак цвілі і ацетичного стягування. Також не слід змішати різні види варення, щоб не зіпсувати смак лікера. Починаємо готувати.
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
Підготовка
Це один домашня Хоча це зробив мені більше неприємностей, він зробив мені чудовий напій. Насолоджуйтеся смаком, не залишаючи запаху алкоголю, тільки натуральні інгредієнти!
Домашній продукт завжди кращий. Нещодавно ми сказали, як зробити домашній коньяк, який не відрізняється від елітних.
І ми також писали, як зробити улюблену французьку чебрецю «Ядрана лоуза», а також поділилися рецептом для домашнього малинового вина за особливим рецептом.
Що ви робите з старим варенням? Повідомляємо нас в коментарях, можливо, ви також маєте спеціальні сімейні рецепти.
ДепозитФотогалерея
Я був про те, щоб викинути минулий рік полуниці, коли мій тітка прийшов на кухню. Щоб бути чесною, вона була терористичною: вона дивилася на мене з такою бджолиною, як якщо я збираюся відправити Inca gold в сміттєвий мішок. Тоді вона розповіла мені, як зробити відмінний лікер з цих запасів.
Домашнє пиття Для приготування ГоловнаВам потрібен тільки старий варення: яблуко, вишня, малина або полуниця. Головне, що вона не має ознак цвілі і ацетичного стягування. Також не слід змішати різні види варення, щоб не зіпсувати смак лікера. Починаємо готувати.
ДепозитФотогалерея
інгредієнти
- 1л варення
- 1 л води
- Увійти
Підготовка
- Пропорції інгредієнтів досить умовні. Все залежить від солодкості варення. Вміст цукру сусла (вода і варення) не повинен перевищувати 20%, оптимально - 15-18%. Якщо менше, можна додати трохи цукру. Так, перенести варення до контейнера бродіння (великий може або пляшка). Додайте воду, сметану або вина дріжджів на 2 л сусла.
ДепозитФотогалерея - Змішайте суміш добре, щоб отримати однорідну масу. Місткість не повинна перевищувати 75%. Підшийте шию ємності з марлею і перемістіть ємність на сонячне місце. Залиште на 3-4 дні, розмішайте пару разів на добу.
ДепозитФотогалерея - При піні і запаху легкого бродіння з'являються на поверхні, встановлюються медичні рукавички на шиї з отвором в одному з пальців. Тепер перемістіть заливку в темну кімнату температурою від 18 до 25 градусів над нуль. Залиште його на 30-40 днів.
- Якщо ви помітили, що зубчик не наповнений, то час відфільтрувати лікер. Для цього перенести його в іншу ємність через марлю і щільно закріпити її. Бажано вибрати контейнер, який можна заповнювати вгорі. Для перших 7 днів залиште заливку під затвором води або зубцем, якщо бродіння не зупиняється.
ДепозитФотогалерея - Тепер поміщаємо заливку в холодильник або підвал протягом 3-4 місяців, проціджуючи його кожні два тижні від шламу. Готовий напій пляшковий, герметизований і зберігають при температурі від 10 до 16 градусів вище нуля. Цей напій буде зберігатися близько трьох років, хоча я думаю, що це не буде любити. р.
Це один домашня Хоча це зробив мені більше неприємностей, він зробив мені чудовий напій. Насолоджуйтеся смаком, не залишаючи запаху алкоголю, тільки натуральні інгредієнти!
Домашній продукт завжди кращий. Нещодавно ми сказали, як зробити домашній коньяк, який не відрізняється від елітних.
І ми також писали, як зробити улюблену французьку чебрецю «Ядрана лоуза», а також поділилися рецептом для домашнього малинового вина за особливим рецептом.
Що ви робите з старим варенням? Повідомляємо нас в коментарях, можливо, ви також маєте спеціальні сімейні рецепти.