Інструкція з приготування курячої печінки з цибулею в фользі

Коли у вас є велика сім'я, вміння готувати дуже цінна майстерність. В той же час, дуже важливо це зробити з тих продуктів, які будуть корисними для вашого дому. Один з тих, хто я вважаю. куряча печінкай

Правда, я використовую, щоб зробити тільки від нього, але після того, як я прийшов через цей чудовий рецепт, ця страва стала однією з найпопулярніших. Популярні ідеї вечерій Навіть ті, хто не схожий на курячу печінку, завдяки цьому метод переплести його як щік!

І те, що я не смажити печінку, але запікати в фользі, а крім цибулі додати беконом або копчену ковбасу. Виявляється апетитна, ситна, а головне - дуже швидко і просто. Не займе більше половини години!

ДепозитФотогалерея Приготування курячого печінки сьогодні "Сайт" Покажіть, як приготувати. курча-вітальня І бекон в фользі. Для тих, хто не схожий на мене!

Р

ДепозитФото інгредієнти
  • 500г куряча печінка
  • 150г бекон
  • 3-5 цибулин
  • 2 ст.л. рослинного масла (для маринади)
  • 0,5 ч.л. спеції (проваджені трави або хміль-сунілі)
  • сіль, перець за смаком
  • рослинно-масляний

ДепозитФотогалерея

Підготовка
  1. Вимийте курячу печінку, висушіть і наріжте невеликими шматочками. У зручному контейнері змішайте 2 столові ложки рослинної олії, половину столової ложки солі, по половині чайної ложки перцю і спеції (У мене є хміль-суні). Поставте печінку в маринад на півгодини.

5519

ДепозитФотогалерея
  2. Нарізаємо цибулю з напівкілцями і обсмажуємо їх в рослинній олії до прозорості. До готовності засолити цибулю і обсмажити ще 3 хвилини.

ДепозитФотогалерея

3. Наріжте бекону в тонкі смуги. Бекон можна замінити копченою ковбасою або копченою кришкою.

ДепозитФотогалерея

4. На фольговому аркуші викласти половину бекону, потім половину цибулі, а зверху половину печінки.

5. До того ж з іншої половини виробів. Обгорніть фольгу, як цукерки. Тепла духовка до 200 градусів і запікати печінку протягом 20 хвилин. 5 хвилин до готовності розгортати печінку і покласти в духовку ще 5-7 хвилин.

ДепозитФотогалерея
  6. Поставте печінку на тарілку і насолоджуйтеся приємним смаком.

Редакційна колегія Способи приготування курячої печінки є величезна кількість. Деякі господині воліють смажені страви, інші намагаються варити за допомогою мультиварок або духових шаф.

Я пропоную, як приготувати курячу печінку, тушковану в сметані з цибулею і морквою. Практична господиня оцінить!

ДепозитФотогалерея

На мій погляд, це один з найшвидших і найпростіших способів. приготувати курячу печінкуй Не забудьте спробувати цей рецепт, і ви побачите, як смачно це, просто ваші пальці милі!

Крім того, така страва не соромиться послужити на святковому столі по парі з ефектним гарніром.

Поділитися ідеальний рецепт З вашими друзями вони будуть вдячні Вам за це.