Забуті фрази нашого дитинства

Дитинство – найчарівніший час життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. 15 або більше років тому діти грали на дворі один з одним, бо не було гаджетів. Природно, вони придумали багато речей. ПригодиВони супроводжують свої мухи, ігри, зустріч матері та всіх областей життя. Від сучасних дітей, на жаль, це рідко чутно.

Редакція "Сайт" Я збираю для вас вибір чудових фраз з дитинства, які принесуть приємні спогади.

Дитячі фрази
  1. «Чи не бореться більше!»
  2. «Я впав від скидки, гальмував голову, мій голова не зашкодився, і моє волосся було ooh-oh-oh-oh. й
  3. «Бефія джеда, марля, ніхто не любить її, ніхто не з'їдає!»

4. «Я, хто сидить в середині маррі свині».
  5. "Як темний він отримує - відразу додому!" - почуйте кожну дитину від батьків, які піклуються.
  6. "Я маленька дівчина, я не ходжу до школи, купити мені сандалі, я одружився!"

7. Один, два, три, чотири, п'ять, я буду дивитися! ?
  8. Перше слово дорожче другого. Перше слово було облизовано коровою. й
  9. «Айрплан, літак, який забирає мене на рейсі, і в польоті порожньої, капусти вирощено».

10. «Перша людина, яка покликана назвати себе!» ?
  11. «З рота в рот, ви отримуєте мікроб!»
  12. «Ціт мертвий, хвіст креветка, хто каже слово з'їсти його.»

13. "Останній привід!"
  14. "Привіт 100 років!"
  15. "Я розповідаю мами все!"

Не знаю, хто придумав. сексуальністьІ сказав він. Так як діти, всі використовували однакові фрази, багато з яких були дразненія або частина подвір'я гри. Всі школи та райони мали свої особливі риси.

Про те, як взяти дитину з комп'ютера.

Список фраз в коментарях. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!

Фото за попереднім записом.