16
Забуті фрази нашого дитинства
Дитинство – найчарівніший час життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. 15 або більше років тому діти грали на дворі один з одним, бо не було гаджетів. Природно, вони придумали багато речей. ПригодиВони супроводжують свої мухи, ігри, зустріч матері та всіх областей життя. Від сучасних дітей, на жаль, це рідко чутно.
Редакція "Сайт" Я збираю для вас вибір чудових фраз з дитинства, які принесуть приємні спогади.
Дитячі фрази
Не знаю, хто придумав. сексуальністьІ сказав він. Так як діти, всі використовували однакові фрази, багато з яких були дразненія або частина подвір'я гри. Всі школи та райони мали свої особливі риси.
Про те, як взяти дитину з комп'ютера.
Список фраз в коментарях. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!
Фото за попереднім записом.
Редакція "Сайт" Я збираю для вас вибір чудових фраз з дитинства, які принесуть приємні спогади.
Дитячі фрази
- «Чи не бореться більше!»
- «Я впав від скидки, гальмував голову, мій голова не зашкодився, і моє волосся було ooh-oh-oh-oh. й
- «Бефія джеда, марля, ніхто не любить її, ніхто не з'їдає!»
- «Я, хто сидить в середині маррі свині».
- "Як темний він отримує - відразу додому!" - почуйте кожну дитину від батьків, які піклуються.
- "Я маленька дівчина, я не ходжу до школи, купити мені сандалі, я одружився!"
- Один, два, три, чотири, п'ять, я буду дивитися! ?
- Перше слово дорожче другого. Перше слово було облизовано коровою. й
- «Айрплан, літак, який забирає мене на рейсі, і в польоті порожньої, капусти вирощено».
- «Перша людина, яка покликана назвати себе!» ?
- «З рота в рот, ви отримуєте мікроб!»
- «Ціт мертвий, хвіст креветка, хто каже слово з'їсти його.»
- "Останній привід!"
- "Привіт 100 років!"
- "Я розповідаю мами все!"
Не знаю, хто придумав. сексуальністьІ сказав він. Так як діти, всі використовували однакові фрази, багато з яких були дразненія або частина подвір'я гри. Всі школи та райони мали свої особливі риси.
Про те, як взяти дитину з комп'ютера.
Список фраз в коментарях. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!
Фото за попереднім записом.