24
Як побудувати відносини з старшими батьками
Ведуться конфлікти між батьками та дітьми. І з часом ці відмінності стають особливо гострими. Важко знайти людину, яка збереглася. Хмарний з літньою матір'ю або батьком. Особливо поганий, коли в таких труднощіх, ні сторони готові дати.
Залишилося лише скаржитися на найближчих людей: «Мої батьки люблять маленькі діти», «Я захоплюю свою пораду», «Дуже, як пояснити їх ...», “Що вони постійно незадоволені?” – список скарг, які можна продовжити невизначено.
І сьогодні видання. "Сайт" Рекомендації, які допоможуть встановити відносини з старшими батькамий Краще це зробити зараз, тому що потім це може бути занадто пізно.
Старі батьки
Для батьків, головне, що у вас є все добре, щоб ви не забули їх і відвідали їх частіше. Для того, щоб вам було важливо, і вам потрібно.
Чи є це право? бабуся Не можу допомогти? Вона подарує свіжому борщу, випікати смачні торти для онуків, дати хороші поради, розповісти про неруйнівну історію життя.
Так трохи вашого терпіння, уваги і часу занадто багато, щоб зробити близьких до вас щасливі?
Залишилося лише скаржитися на найближчих людей: «Мої батьки люблять маленькі діти», «Я захоплюю свою пораду», «Дуже, як пояснити їх ...», “Що вони постійно незадоволені?” – список скарг, які можна продовжити невизначено.
І сьогодні видання. "Сайт" Рекомендації, які допоможуть встановити відносини з старшими батькамий Краще це зробити зараз, тому що потім це може бути занадто пізно.
Старі батьки
- Взяти ініціативу.
Як дитина, ваші батьки були супергерої, які знають все, могли зробити все. Тим не менш, з часом баланс змін, і ви повинні взяти відповідальність. Згадайте, як батьки вирішили свої проблеми, і намагайтеся впоратися без допомоги. Пам'ятайте, що вони вимірюють батьківське благополуччя вашого благополуччя. 3780840 - Витратити найгірше.
Старші люди люблять поговорити про те, що вони подобаються. Вони можуть переглядати однакову тему кожного разу. І якщо батьки мають досить вузьке коло спілкування або проблема занадто особиста, то готуються до болючих довгих розмов. - Не рекомендувати.
У нас є ті, хто в дитинстві батьки засвідчили приклад інших дітей. Ми можемо говорити про дівчині сусіда, які навчалися добре, і добре, і допомогло домашню роботу. Тепер ми спокушаємо йти таким же чином і даємо приклад життєрадісного сусіда, який керує всем, допомагає всім і зазвичай добре зберігає. Але це безсоння. Пряма критика призведе лише до роздратування і негативного зворотного зв'язку. Але якщо ви хочете допомогти, поверніть голову і придумайте щось оригінальне. Якщо батьки потребують регулярних прогулянок, але лазність перешкоджає їх, то дайте їм собаку, що вам доведеться ходити. У той же час онуки будуть більш готові відвідати.
- Не сперечатися.
Не можна переконувати людей похилого віку, які ви праві і він не є. Намагатися сперечатися тільки знищити відносини. Звісно, важко відступати від обговорення політичних новин, але пам'ятайте, що якщо людина має різну думку, то він не обов'язково фольга або ваш ворог. Він має різну думку, яка повинна бути поважна. - Допомогти мені цікавою роботою.
Багато Проблеми з старшими батьками - христина. Послухайте те, що мама і тато говорять про те, що це їх серія подій. Варто хвилюватися, якщо інтереси не виходять за загострені виразки і новини від телевізора. На жаль, люди мають ідеї, які надихають їх. Якщо ви допомагаєте, ви подаруєте свіжі враження. - Подбайте про здоров’я.
Зберігайте пальцем на пульсі, щоб ви знали, що турбує вашої сім'ї. Якщо батько втратив свою увагу, спробуйте краще відчути ситуацію. Ви можете провести половину дня сліпим, щоб побачити, наскільки важко це для нього. Це допоможе адекватно. - Не благуйте.
Життя – це тривалий і складний процес, тому неможливо обійтися без проблем і незгод. Важливо не скупчувати їх самостійно. Час наших родичів недорогий закінчується, а трохи пізніше (або навіть раніше) ми не будемо. Так чому відходи такі цінні терміни на непотрібні правопорушення та репродукції? 191466
Для батьків, головне, що у вас є все добре, щоб ви не забули їх і відвідали їх частіше. Для того, щоб вам було важливо, і вам потрібно.
Чи є це право? бабуся Не можу допомогти? Вона подарує свіжому борщу, випікати смачні торти для онуків, дати хороші поради, розповісти про неруйнівну історію життя.
Так трохи вашого терпіння, уваги і часу занадто багато, щоб зробити близьких до вас щасливі?