Чому ви повинні побороти дитину більш часто

Підбір дитини не є чітким алгоритмом або математичною формулою. Є занадто багато змінних в цьому процесі для роботи за стандартною схемою. Ось чому так важливо виглядати батько З різних куточків, щоб зацікавити інших людей, прийняти щось з інших і побудувати власну схему.

Нещодавно ми познайомимося з дивовижним і інформативним блогом Анни Дмитрієвої, молодою матір'ю, яка переїхала до Франції кілька років тому. Вона ділиться своїми спостереженнями на французькому методі виховання, а також її особистий досвід.

У одному з останніх публікацій юнака торкалася цікавою темою. Вона розповіла про те, як Французька ручка дитячих змів і чому вона є нормальною для них, щоб похвалити дитину навіть найменшим досягненням. Редакція "Сайт" А. Дмитрієва.

«Ви не вирішили, де ми йдемо.» Вирішити батьківщину, французьки суворі у піднятті своїх дітей. Влада літніх людей нерозумна. Дитина не є центром Всесвіту, він адаптується до правил, прийнятих в суспільстві: разом з дорослими він стоїть в лінії в магазині і в туалеті, разом з батьками, спокійно копає в ресторані і не поспішає залишити стіл.

Ігрові зали для дітей в ресторанах зустрічаються рідко у Франції. Дітям є «лим дорослим». Слова «хелло» та «добрий» закріплюються у дітей з народження разом із словами «мама» та «там».

ДепозитФотогалерея

Французькі діти, звичайно, грають і грають, але при перетині кордонів того, що дозволено, будь-який дорослий, чи є один з батьків або навіть незнайомець, має право зробити коментар до дитини.

Я не був дуже радий, коли один день мій сусід взяв мій син, який був кричущий над вулицею, бо він не хотів підійти сходи самостійно, і суворо пояснив йому, що забороняється поїсти на мами і що навіть якщо ви не любите щось, вона все ще вирішує, не ви. Після цього він прокинув ще більше, але пізніше він вже не захопився на вигляд сходів.

ДепозитФотогалерея

«Діти люблять бути примхливими, і завдання дорослого не в тому випадку, щоб слідувати їхньому свинцю і не втрачати в цей момент для дитини», - сказав голова школи моєї дочки. У результаті французькі діти пололюють і невибагливі.

Але парадоксально вони досить відкриті і впевнені. Важко назвати їх складними: вони спокійно і відповідально діляться своєю думкою з ліктями, не соромляться брати стадію і так далі.

Ймовірно, що, незважаючи на свої вимоги до поведінки дитини, французи, навпаки, досить лояльні до успіху в школі і в клубах. У будь-яких досягненнях своїх дітей і зовсім не соромтесь сказати, що їхня дитина є найкращим.

р.

ДепозитФотогалерея

Я раптом пам'ятав знамениту Голлівудську комедію. У будинку батьків основного персонажа, літера вішалка у найбільш визначному місці. Для почесного десятого місця в деяких шкільних змаганнях. За десяте місце ... з десяти. Фільм був настільки веселим, що комедія була настільки гарною.

Але це не про грамотність, звичайно. Його батьки, незважаючи на всі його недоліки, були дуже горді його. Вони завжди оцінюють його з легкістю і щирістю. Але насправді не кожен батько може просто легко похвалити вашу дитину.

ДепозитФотогалерея

Я чекаю на дочку в замкової кімнаті балетної школи. Француженський бабуся зустрічає свого онука після класу: «Ви добре, привітаю тебе!» "Що це з?" Хочу собі. «Ви були спінінг з стрічками!» - сказав бабуся, поціновуючи дівчину.

І не проблема, що всі інші рухи важкої і розумної дівчини виявилися з труднощів. Неважливо, що стрічка була танцями стрічками протягом місяця. Її онука зробив це сьогодні, і це було дуже важливо для свого бабуся сказати дівчині, "Браво, мій дорогий!"

ДепозитФотогалерея Випише кави Під час перегляду мого класу дочки в басейні Один хлопчик не міг стрибати вежу довго. Всі інші хлопці з цими протягом тривалого часу, і він вирішив зробити це лише через місяць. І ось, що він стрибнув в воду, боясно і розумно, тримаючи на поході тренера.

Неважливо, що він був у басейні найдовший. Його батько взяв сина рукою і сказав: «Браво, мій чемпіон!»

Моя дочка побачила мене, що не поганих сортів. «Це не може бути, студент ніколи не може взагалі не обійтися». Я кажу критично. Звичайно це не може бути. Саме тому французька початкова школа не дає поганих сортів. Тільки одна оцінка. Це називається телевізором, скороченим трєсом. Я маю на увазі, дуже добре.

ДепозитФотогалерея

Якщо завдання виконано некоректно, то оцінка взагалі не проводиться. Кожна п'ятниця, вчитель відправить всі робочі книги, щоб батьки могли бачити, що дитина навчалася в минулому тижні. Не забудьте оцінити дітей, коли ви бачите мій телевізор у своїх блокнотах. Це дуже потужна мотивація для того, щоб навчати себе, вчитель просить нас на зустрічі.

«Це не проблема, що були помилки в інших задачах. І страшна річ, що не всі батьки оцінять свою дитину на хорошу роботу. Дуже важливо для дітей почути мами і даду, «Браво, велика робота!»

391568

ДепозитФотогалерея Один французька мати Я знаю, що вона не могла знайти праву раму для її дочки. «Це проблема для мене», - Я думаю, шукаю на абсолютно звичайний пейзаж. Але потім закрутити. Я пам'ятаю, що мої малюнки дочки я просто тримати в папці, і це ніколи не сталося, щоб зробити картину з них і повісити їх на стіні.

Щось клацання в моєму розумі після цієї розмови, і я пообіцяю себе точно купити кадр. І не страшно, що малюнок далеко від ідеального. Неважливо, що вона створила рік тому і може зробити це набагато краще. Нагадуємо, що її батьки люблять і дуже горді її. "Браво, мій дорогий!"

р.

ДепозитФотогалерея

Ми часто спрощуємо наші діти: ви не виходите букви досить, ви все одно не навчитеся сидіти на близнюках після року гімнастики, а руки вирощуються з виворітного місця. Повідомляємо, що ваш однокласник працює на сцені. Що голос, пластик! І ви...

Або, можливо, краще бути трохи французькою на цьому питанні і замість того, щоб порівняти з іншими, швидше за все, орієнтуючись на досягнення дітей, а не помилки. Тоді вони будуть більш мотивовані, щоб досягти успіху, і не буде набухати на невдачі, що проходить через життя впевнено і легко. І, звичайно, не забудьте правила полоітети!

Анна має багато інформативних публікацій на своєму блозі. Наприклад, вона нещодавно підняла питання про те, чи діти повинні поділитися своїми іграшками з іншими. Дуже інформативний!

Є різні батькоВам необхідно вибрати той, який підійде вашій дитині. Ми любили підхід Dima Zitzer і його гарне виховання батьків.

Від освіти залежить не тільки характер дитини, але і його майбутнє. Недавні ми писали про помилки у навчанні, які можуть руйнувати майбутнє дитини.

Що ви думаєте про думки Анни? Розкажіть мені в коментарях.