17
Мистецтво виготовлення м'яса з картоплею
Я отримав цей рецепт від мого чудово-grandmother, і я просто впевнений, що мої діти будуть насолоджуватися приготуванням цієї страви. Бо це один картопляний млин - по-справжньому знайти.
Це серце і неймовірно апетитна, приготувавши просто і легко. І при відсутності нічого іншого, такого шматка випічка Дуже гарна заміна на вечерю. Моя родина любить ті вечірки, коли цей торт чекає на них на столі.
Моє братське життя в Череповцях. Недавні друзі пішли на машині. Мама відправила цей торт з ними! Його брат назвав в миті і його друзі тепер просять його за рецептурою.
Пиріг з м'ясом і картоплею Сьогодні видання "Сайт" Розкажіть, Як зробити м'ясний пиріг з картоплею. Це торт, який переможе ваше серце раз і назавжди!
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Після зайнятого робочого дня кілька людей хочуть стояти на плиті до синього кольору, але потрібно годувати сім'ю, а будинок вимагає не щось, але смачно.
Я пропоную вам дізнатися, як годувати свою сім'ю серйозну вечерю, варену без зайвих страв з лише 4 картоплі. Коли немає часу і енергії для мене з драмами, пюре картоплі і запіканки, рецепт незрівняного пирога з картоплею в каструлі прийде на порятунку.
Цей м'ясний пиріг сподобається всім чоловікам, тому, дорогі жінки, обов'язково прийміть увагу рецепта. Цей торт завжди зникне з столу швидше, ніж він може повністю охолонути!
Поділитися ідеальний рецепт З вашими друзями на соцмережах, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.
Це серце і неймовірно апетитна, приготувавши просто і легко. І при відсутності нічого іншого, такого шматка випічка Дуже гарна заміна на вечерю. Моя родина любить ті вечірки, коли цей торт чекає на них на столі.
Моє братське життя в Череповцях. Недавні друзі пішли на машині. Мама відправила цей торт з ними! Його брат назвав в миті і його друзі тепер просять його за рецептурою.
Пиріг з м'ясом і картоплею Сьогодні видання "Сайт" Розкажіть, Як зробити м'ясний пиріг з картоплею. Це торт, який переможе ваше серце раз і назавжди!
Тест інгредієнти
- 300г борошна
- 2 яйця
- 100 г вершкового масла (можна замінити маргарином)
- 200мл сметана
- 5g розпушувач
- 5г турмерик
Наповнення інгредієнтів
- 400г свинячий фарш
- 1 куряче філе
- 1 картопля
- 2 цибулини
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- У зручному контейнері перемішайте розтоплену масло і сметану, потім додайте яйце і щіпку солі. Подивляйте його акуратно.
- Тепер просіяти борошном і розпушувачем, додати в рідку масу і ретельно перемішати. р.
- Змішайте тісто. Він повинен бути м'яким і еластичним. Загорніть тісто невеликим шматочком харчової плівки і вставте в холодильник на півгодини.
- Для приготування начинки нарізати філе невеликими шматочками. Промийте картоплю і виріжте їх невеликими кубиками. Очистити цибулину і відрізати її дрібно.
- Поєднайте всі інгредієнти начинки і додайте до них фарш. Спред і добре перемішати.
- Викласти борошно на стіл і покласти тісто на ньому. Розділіть його на дві частини (не слід трохи більше). Розгортаємо більшість тесту на пергаментному папері в овальному шарі (близько розміру каструлі).
- Покладіть начинку на тісто. Покрийте верх з прокатним шаром меншої частини.
- З'єднайте краї перфоратора. Топ з виделкою. Змастити поверхню торта збитим яйцем. Також для красивого яскравого кольору можна додати трохи турмеріки.
- Випікайте торт на 180 градусів за 40-45 хвилин.
- Це, готове торта. Бодибилдерши!
Після зайнятого робочого дня кілька людей хочуть стояти на плиті до синього кольору, але потрібно годувати сім'ю, а будинок вимагає не щось, але смачно.
Я пропоную вам дізнатися, як годувати свою сім'ю серйозну вечерю, варену без зайвих страв з лише 4 картоплі. Коли немає часу і енергії для мене з драмами, пюре картоплі і запіканки, рецепт незрівняного пирога з картоплею в каструлі прийде на порятунку.
Цей м'ясний пиріг сподобається всім чоловікам, тому, дорогі жінки, обов'язково прийміть увагу рецепта. Цей торт завжди зникне з столу швидше, ніж він може повністю охолонути!
Поділитися ідеальний рецепт З вашими друзями на соцмережах, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.