13
Як пришити оригінальний фартух для кухні від старого одягу
Кожен з нас в шафі має полки з нелюбленим або, навпаки, з дуже улюбленим, але досить одягнений, який є патологічним викинутим, і ви не дійсно хочете носити. Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, 11 чудових ідей. Як відновити старі тканини c фартухом для кухні, садової роботи або рукоділля.
Фартух для кухні можна зробити за кілька годин, і він буде протягом багатьох років, щоб порадувати господиню! Як це зробити. джинсий
Як пришити фартух
Щоб дізнатися докладніше джинсиДивитися відео.
про:blank
Я також пропонує вам 10 цікавих ідей для пошиття елегантних блузок від чоловічі сорочки. Отримати в швейній машинці і почати створення! Чоловіча сорочка - це справжній весняний щит для творчості всіх закоханих пошиття.
Виберіть свою улюблену ідею і швидко бере участь у творчості, адже з таким фартухом. ремесла Це буде двічі приємним і веселим!
Не забудьте поділитися результатами вашої роботи з нами в коментарях, і я також буду раді, якщо ви поділитеся цими ідеями з друзями в соціальних мережах.
Фартух для кухні можна зробити за кілька годин, і він буде протягом багатьох років, щоб порадувати господиню! Як це зробити. джинсий
Як пришити фартух
- Є два різновиди такого типу домашнього одягу - фартух і фартух, останній характеризується простою дизайном. Фартух - прямокутник з стрічкою пришивається до неї, не потрібно мати верхню частину - виворітна плита.
- Такий фартух може стати яскравим аксесуаром або оригінальним подарунком.
- Основною метою фартуха є захист одягу від забруднень і одночасно прикрасить господиня, тому тканина повинна витримати часте миття.
- Особливо комфортні і милі фартухи для кухні виходять з чоловічих сорочок, які вже подаються в їх столітті. Підходить для цієї мети перевіряється ковбойлерами і смугастими офісними зразками. Найголовніше, що вам подобається фартух.
р. - Процес повороту сорочки в фартух дуже простий: відрізати спину, відрізати рукави, потім обробити краї. Краї підшийте або обробіть косою, пришиваємо стрічку до стрічки. 1799915
- Жінки повинні витрачати багато часу на кожен день на кухні, але вони хочуть виглядати привабливо. Елегантний і красивий фартух може перетворити в шиновану домогосподарка в безшовну і променуючу леді, адже для того, щоб господарські хори були зроблені легко і просто, необхідно одягатися красиво і комфортно.
- Фартух, виготовлений в техніці патч, виглядає незвичайно і оригінально, але його виготовлення вимагає певних навичок пошиття. р.
- Чудова ідея! Я думаю, що я буду робити це в вихідні.
- Додаток є те, що дає оригінальність до цієї милої домашньої речі!
- Стильний і смачний, це не так?
- Для створення такого фартуха вам знадобляться старі джинси, бавовняна тканина яскравих кольорів, ножиці, гра і нитки. р.
Щоб дізнатися докладніше джинсиДивитися відео.
про:blank
Я також пропонує вам 10 цікавих ідей для пошиття елегантних блузок від чоловічі сорочки. Отримати в швейній машинці і почати створення! Чоловіча сорочка - це справжній весняний щит для творчості всіх закоханих пошиття.
Виберіть свою улюблену ідею і швидко бере участь у творчості, адже з таким фартухом. ремесла Це буде двічі приємним і веселим!
Не забудьте поділитися результатами вашої роботи з нами в коментарях, і я також буду раді, якщо ви поділитеся цими ідеями з друзями в соціальних мережах.