Як пришити оригінальний фартух для кухні від старого одягу

Кожен з нас в шафі має полки з нелюбленим або, навпаки, з дуже улюбленим, але досить одягнений, який є патологічним викинутим, і ви не дійсно хочете носити. Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для вас, шановний читач, 11 чудових ідей. Як відновити старі тканини c фартухом для кухні, садової роботи або рукоділля.

Фартух для кухні можна зробити за кілька годин, і він буде протягом багатьох років, щоб порадувати господиню! Як це зробити. джинсий

Як пришити фартух
  1. Є два різновиди такого типу домашнього одягу - фартух і фартух, останній характеризується простою дизайном. Фартух - прямокутник з стрічкою пришивається до неї, не потрібно мати верхню частину - виворітна плита.

2. Такий фартух може стати яскравим аксесуаром або оригінальним подарунком.

3. Основною метою фартуха є захист одягу від забруднень і одночасно прикрасить господиня, тому тканина повинна витримати часте миття.

4. Особливо комфортні і милі фартухи для кухні виходять з чоловічих сорочок, які вже подаються в їх столітті. Підходить для цієї мети перевіряється ковбойлерами і смугастими офісними зразками. Найголовніше, що вам подобається фартух.

р.

5. Процес повороту сорочки в фартух дуже простий: відрізати спину, відрізати рукави, потім обробити краї. Краї підшийте або обробіть косою, пришиваємо стрічку до стрічки. 1799915

6. Жінки повинні витрачати багато часу на кожен день на кухні, але вони хочуть виглядати привабливо. Елегантний і красивий фартух може перетворити в шиновану домогосподарка в безшовну і променуючу леді, адже для того, щоб господарські хори були зроблені легко і просто, необхідно одягатися красиво і комфортно.

7. Фартух, виготовлений в техніці патч, виглядає незвичайно і оригінально, але його виготовлення вимагає певних навичок пошиття. р.

8. Чудова ідея! Я думаю, що я буду робити це в вихідні.

9. Додаток є те, що дає оригінальність до цієї милої домашньої речі!

10. Стильний і смачний, це не так?

11. Для створення такого фартуха вам знадобляться старі джинси, бавовняна тканина яскравих кольорів, ножиці, гра і нитки. р.

Щоб дізнатися докладніше джинсиДивитися відео.

про:blank

Я також пропонує вам 10 цікавих ідей для пошиття елегантних блузок від чоловічі сорочки. Отримати в швейній машинці і почати створення! Чоловіча сорочка - це справжній весняний щит для творчості всіх закоханих пошиття.

Виберіть свою улюблену ідею і швидко бере участь у творчості, адже з таким фартухом. ремесла Це буде двічі приємним і веселим!

Не забудьте поділитися результатами вашої роботи з нами в коментарях, і я також буду раді, якщо ви поділитеся цими ідеями з друзями в соціальних мережах.