Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Чому додають люкку до дріжджового тіста

Одного разу мій улюблений бабуся прийшов до мене. Ми витратили багато часу разом, зробивши нас всіма благами. Плетіння тістечок вона варена, я помітив, що вийшло смачне тісто. Я ніколи не робив це. Тексти пісень, а це означає: Потім вона поділилася своїм простим секретом з мене.

р.

Вся таємниця полягає в тому, що Бабця додає манку до тесту, роблячи його повітряним і пишним. І вночі. "Сайт" Увійти дріжджові З манкою, яка обов'язково стане вашим улюбленим!

Підготовка дріжджового тіста Навіщо додати манку в тісто? Існує кілька причин. Спочатку смоліна відмінно поглинає надлишок вологи, щоб дріжджове тісто стає більш еластичною. По-друге, манка Це повітряний і ніжний.

Це поліпшить звичний рецепт і подарує тісто незвичайним смаком, і працювати з ним буде сто разів приємніше. Дуже важливо дотримуватися одного правила: щоб зробити тістечку смачним, залити крупу крупу в тепле молоко і дати настоятися 10-15 хвилин. Тоді тісто буде чудово!

інгредієнти
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 ст.л. сималіна
  • 3 ст. цукру
  • 1 ст.л. молока
  • 8g сухих дріжджів
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 1 яйце
  • щіпка

Підготовка
  1. У глибокій пластині залити злегка нагрітим молоком, розвести в ньому дріжджі. р.

2. Додайте цукор до дріжджів, перемішайте суміш і залиште на 10-15 хвилин. Потім додайте крупу розвести в молоко до дріжджів, перемішати і залишити ще 10 хвилин. 158940

3. Тепер додайте рослинне масло і яйце до суміші. Тісто перемішати все до однорідної маси.

4. Повільно додайте борошно, помішуючи рівномірно. Тепер замісіть тісто, збийте його руками і покладіть його в об'ємну чашу, накривши її серветкою. Залиште тісто на півгодини, щоб виростити.

Після цього ви можете підготувати будь-яку пасту з тесту на свій розсуд. Тісто відмінно підійде для пирогів і тістечок з солодкою і солоною начинкою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ви хочете зробити тісто ідеально? Тоді швидко дізнайтесь 15 секретів, які допоможуть зробити вашу пасту ідеально.

А також дізнайтесь, як приготувати найсмачніші млинці без кефіру і дріжджів. Є секретний інгредієнт!

Ні господиня може обійтися без рецепта хліба в її кулінарній книзі. Ми раніше поділилися приголомшливим рецептом для особливого домашнього хліба.