Як зробити піщані печиво в олії

Пісочні печиво повинні бути ніжними і плавними, як сніг навесні. Я шукаю цей рецепт довго, і я, нарешті, це! Солодкі, ніжні та такі крихкі cookie, кожна господиня мріє. Мій Sand Diamond!

Редакція "Сайт" Поділитися кішкаОдне, що негайно захопить ваше серце.

Пісочні печиво на вершкових інгредієнтах
  • 100г вершкове масло
  • 120г борошна
  • 50г цукровий порошок
  • 0,5 ч.л. розпушувача
  • 5 ст. цукру
  • 1 яйце
  • 1 сумка ваніліну
  • щіпка

Підготовка
  1. Рубати м'яке масло з цукровою пудрою.

2. У окремому контейнері змішайте сіяне борошно, розпушувач, сіль і ванілін.

3. Додайте цю суміш до суміші вершкового масла і тіста. Формуйте невеликий м'яч і відправте його в холодильник на годину.

4. Тепер розділіть його на дві рівні частини, прокочуйте ковбаски і розділіть її на невеликі шматочки. 118932

5. Окремо розбити яйце, залити цукор в інший контейнер. Зануріть кожну штуку в яйце, потім опустіть цукор і викладіть на оливу каструлю. Випікайте протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. р.

Ось печиво. Настав час заварити улюблений чай і почати ніжну делікацію. Бон привіт!

Обов'язково варити його. пісочниця Не забудьте поділитися враженнями з нами. Не так давно ми поділимося простими рецептами для домашніх cookie, які навіть початківця господиня може приготувати.

І ми представляємо вашій увазі рецепт повітряних печива «Роза» від сирного тіста, який можна приготувати всього за 20 хвилин! Є рецепт закоханих експериментів. Нещодавно ми сказали вам, як зробити дивовижне печиво на грудях.