24
Як зробити піщані печиво в олії
Пісочні печиво повинні бути ніжними і плавними, як сніг навесні. Я шукаю цей рецепт довго, і я, нарешті, це! Солодкі, ніжні та такі крихкі cookie, кожна господиня мріє. Мій Sand Diamond!
Редакція "Сайт" Поділитися кішкаОдне, що негайно захопить ваше серце.
Пісочні печиво на вершкових інгредієнтах
Підготовка
Ось печиво. Настав час заварити улюблений чай і почати ніжну делікацію. Бон привіт!
Обов'язково варити його. пісочниця Не забудьте поділитися враженнями з нами. Не так давно ми поділимося простими рецептами для домашніх cookie, які навіть початківця господиня може приготувати.
І ми представляємо вашій увазі рецепт повітряних печива «Роза» від сирного тіста, який можна приготувати всього за 20 хвилин! Є рецепт закоханих експериментів. Нещодавно ми сказали вам, як зробити дивовижне печиво на грудях.
Редакція "Сайт" Поділитися кішкаОдне, що негайно захопить ваше серце.
Пісочні печиво на вершкових інгредієнтах
- 100г вершкове масло
- 120г борошна
- 50г цукровий порошок
- 0,5 ч.л. розпушувача
- 5 ст. цукру
- 1 яйце
- 1 сумка ваніліну
- щіпка
Підготовка
- Рубати м'яке масло з цукровою пудрою.
- У окремому контейнері змішайте сіяне борошно, розпушувач, сіль і ванілін.
- Додайте цю суміш до суміші вершкового масла і тіста. Формуйте невеликий м'яч і відправте його в холодильник на годину.
- Тепер розділіть його на дві рівні частини, прокочуйте ковбаски і розділіть її на невеликі шматочки. 118932
- Окремо розбити яйце, залити цукор в інший контейнер. Зануріть кожну штуку в яйце, потім опустіть цукор і викладіть на оливу каструлю. Випікайте протягом 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. р.
Ось печиво. Настав час заварити улюблений чай і почати ніжну делікацію. Бон привіт!
Обов'язково варити його. пісочниця Не забудьте поділитися враженнями з нами. Не так давно ми поділимося простими рецептами для домашніх cookie, які навіть початківця господиня може приготувати.
І ми представляємо вашій увазі рецепт повітряних печива «Роза» від сирного тіста, який можна приготувати всього за 20 хвилин! Є рецепт закоханих експериментів. Нещодавно ми сказали вам, як зробити дивовижне печиво на грудях.