26
Правила виховання дітей Олена Чекалова та Леонід Парфенова
Як діти стають дорослими, і ви можете виглядати гордо в кінцевому результаті ваших батьківських робіт, багато з них не є. батько Вони не бачать один одного. Телеведучий Леонід Парфенов та його дружина Олена Чекалова мають два дорослі діти – 25-річні рудоволосі Марія та 30-річний Іван.
Я хотів би запитати, як Парфеновська пара зуміла підняти гідні і щасливі дорослі з маленьких і небезпечних дітей. Немає помилок!
2884614
"Сайт" Це буде як знаменита варка. Олена Чекалова Вона допомогла їй дочку впоратися з дислексією, чому жінка вважає, що сьогодні дуже важко підняти гідну людину і що завдає шкоди цінній дитині батьківських амбіцій і зайвих вимог.
Методи лікування дитини
Ти поділишся батьками Єлена Чекалова? Не так довго, ми написали про те, як живуть одиночні мами і як вони дійсно відчувають. Я також хотів дізнатися, чому ви повинні використовувати няньку іноді.
Мал.
Я хотів би запитати, як Парфеновська пара зуміла підняти гідні і щасливі дорослі з маленьких і небезпечних дітей. Немає помилок!
2884614
"Сайт" Це буде як знаменита варка. Олена Чекалова Вона допомогла їй дочку впоратися з дислексією, чому жінка вважає, що сьогодні дуже важко підняти гідну людину і що завдає шкоди цінній дитині батьківських амбіцій і зайвих вимог.
Методи лікування дитини
- Хороша мама розуміє її дитину.
«Що я можу зробити у дітей, я зробив. Я відчув, що я змусив їх зробити те, що я думав, навіть через «не хочу». Що потрібно сидіти над душею «з паличкою», адже моя мама підняла мене так. Я думаю, що це була величезна помилка. Доброю матір'ю є той, хто намагається зрозуміти свою дитину і дати йому можливість реалізувати свої бажання. Я був мамою, яка хотіла бути кращим у класі. Не хочу читати класику? Я прочитаю всі класики, щоб вони самі! Але вони ніколи не будуть любити речі, які були вимушені в них. Зловживання знаннями часто створює тільки апатію для всього.
й
- Що потрібно взяти дитину, він візьме
« Завдання батьків – встигнути зробити з дитиною різноманітні речі: спробувати музику, малювання, математику. Але якщо дитина не йде, якщо він відчуває, що фортепіано, наприклад, не його, ви не можете його відштовхувати. Якщо він хоче грати в спорт, не скажеш йому, що цей спорт нецензурний, піти робити математику. Так ми пропустили, що наші діти були насправді народжені. Дякую Богу, мої діти були досить жорсткими гайками: вони збудували мій виховання і почали шукати їх. Багато людей порушують на цю освіту.
й
- Догляд за модерацією
«Коли мами кажуть, що вони приділяють їхньому житті дитини, вона лякає мене. Жінки кинути свою роботу, робити нічого, віддаляючи себе в Васечка. Але вони стають страшними терористами! І найголовніше, дітям не потрібно його на всіх. Дуже важливо подарувати дитині незалежність і не «допомогти» йому. Дитина, яка сидить до пенсії і чекає на матір, щоб приїхати до своєї допомоги, страшно.
й
- Ви не можете змусити дитину вчитися під палицею.
Система стверджує, що дитина повинна читати 140 слів за хвилину, писати без помилок, і мати фоніграфічний почерк. Коли я викладав літературу в школі, один з моїх студентів був відмінним студентом і зробив все однаково сумлінно. Ніщо не примітно від неї, алас, не працював. Успіх приходить, коли люди роблять те, що вони люблять. Чи можуть бути неуспішні економісти, чи можуть бути талановиті футболісти. Відомий іспанський шеф-кухар Альберт Адріа в дитинстві зазнав тяжкої дислексії, був студентом старшої школи. Він був відданий помічником брата, легендарного головного Феранда Адрія, тільки з розпаду, вони кажуть, що нічого гідного не вийде з цього «морона». Сьогодні, Альберт багато способів перевершив брата і володіє кращими ресторанами в Барселоні.
й
- Детальніше
«Я оцінив своїх дітей занадто мало. Немає причин. Я використовую, щоб приїхати до школи і чути мами, «О, моя Петя так розумна, і мій Наталаша настільки блискуча!» І я шукав їх і я думав, "Чому у вас є такі талановиті діти, і я маю такі звичайні діти?" А інші мами були розумними! І мій бар був занадто високим. Але потрібно захищати інтереси вашої дитини. Більшість батьків звертають увагу на те, як їхня дитина оцінюється іншими. Це призводить до глибокого неврозу і збою. Батьки повинні дотримуватися власних амбіцій в одному місці. Я знаю людей, які тільки знайшли свою справу після 30 і нічого не аномалій про це.
й
- У дітей відомих батьків непросто.
«Як вони виростуть мислення, вони ніколи не будуть любити їх батько або мати. Що, щоб покласти його злегка, не допомагає. Нехай дитина розуміє головне: він народився, щоб знайти щастя! Ви не повинні бути видатною особою. й
р. - Навчання за кордоном
Перед очима, коли Маша і Ванья пішли вчитися, радянська школа згорнула. У ній було багато поганих, але було багато хороших. У своїй школі викладачі, безумовно, висловили знання та поведінку дитини, не позицію батьків. Ваня навчалася в дуже відомих школах. Одного разу я отримав телефонний дзвінок, що він був кинувся до лікарні через травму під час бою під час перезавантаження. Коли я почав розслідувати, то виявилося, що він просто потрапив на ніщо, сином високовідвертої посадової особи, до точки стику. І сказав я в школі, що мій Ванья був відлякати, бо вони не хочуть мене з офіційною. Я зрозумів, що я не можу захистити правду, і в той же час я вирішив, що я б зробити все, щоб запобігти моїй дитині з вивчення Росії. Повинен бути одностороннім рішенням. Іноді я шкодую його.
й
р. - Розмова про значення
«Для цього важко підняти гідну людину. Коли я підняв свої діти (за роки пророки), ми не живемо в суспільстві, де значення були так зміщені. Сьогодні діти побачать кричущу і корупцію. Він розуміє, що успіх часто не пов'язаний з заслугою. Хто знає, як перекручувати. Що таке гроші? У цій ситуації підняти дітей неймовірно складно. Я не говорю, що радянська епоха була краще – це було страшно. Але той факт, що всі основні значення не ставляться в копійку, це просто кошмар. Які цінності ми повинні говорити про? Християнський, перший і передовий. Ви не повинні бути вірними, але 10 команд не були скасовані.
й
- Діти повинні розглядатися як друзі.
«Для батьків, які лікують 40-річного віку, як маленькі діти: вони не можуть ловити і відчувати момент, коли дитина більше не залежить від них. Батьки все ще хочуть привести! Вам не потрібно оплатити 10 років. На жаль, багато батьків і вчителів, як затвердити за рахунок дітей. Вони не змогли в житті, тому компенсують всім дітям. «Я послухаю мене за решту свого життя», «як я сказав, що це буде», «я нічого не розумію, і я розповість йому, як це повинно бути» – в цих фразах були знищені багато відносин.
й
340 р.
Ти поділишся батьками Єлена Чекалова? Не так довго, ми написали про те, як живуть одиночні мами і як вони дійсно відчувають. Я також хотів дізнатися, чому ви повинні використовувати няньку іноді.
Мал.