Підбір вечірних суконь з елементами вишивки

Здається, що вишиті речі міцно занурилися в модному арсеналі жінок! У 2019 році плаття знову на піку популярності. Хоча, на мій погляд, така краса не схильна до часу і вишивання завжди буде актуальним. Багато модних будинків активно використовують вишивку в своїх колекціях, особливо в вечірніх сукнях, адже завдяки цьому наряди виглядають королівсько вишукано і дорого.

Подруга шахти вирішила здивувати дружини і на 2 тижні таємно вишита її улюблена сукня в подарунок. Наряд був просто чудовим, і його дружина запам'ятала цей акт чоловіка для життя.

Плаття з вишивкою

Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував 28 ідей для вас, шановний читач. Вечірня білизнай Натхнений рукоділлям, ніч я збираюся підібрати нитки!

Модна вишивка
  1. Вишивка на сукні Набула популярність серед жінок багато століть тому. У той час, коли ця техніка була майже єдиною доступною способом прикраси одягу, умільці провели довгі години на боєзні роботи і створені шедеври, вишивати складні геометричні фігури, казкові квіти, дивні птахи. У 2019 році вишиті сукні повертаються в тренді. 518189

2. «Життя занадто коротке, щоб зробити все інше, ніж вишивка!» говорить про те, що знайомий багатьох рукодільниць, які люблять вишивку. Так чому не застосовувати свої навички не тільки для створення картин і серветок, але і для прикраси одягу?

3. Вишиванка на великій честь модних дизайнерів. Одяги модних дизайнерів з ручною вишивкою відрізняються витонченістю і жіночністю.

4. Як стильний і витончений, раджу!

5. За допомогою ніжних і виразних елементів декору можна створити безліч яскравих і оригінальних ансамблів для вечірнього відпочинку, романтичних дат, щоденних поїздок для роботи і зустрічей з друзями. Вони можуть бути елегантними, спокусливими, строгими, легкими, але кожен такий образ читає спокій, гармонію та привабливість фемінності.

6. Це те, як ви можете висловити свою особистість і відчувати себе комфортно!

7. Ювелірне мистецтво дозволяє прикрасити витонченими візерунками різних видів тканин, які використовуються для пошиття практично будь-якого стилю: довгі вечірні сукні, весільні наряди, оригінальні ансамблі в стилі бохо, літні лляні сарафани, класичні офісні сукні-кейси. Сучасні зображення створюються за допомогою різних рукоділля.

8. Хороші сукні, які можна сказати? Кожна леді мріє про такі наряди. 874662

9. Що може бути більш жіночним, ніж припливний каблук або спідниця прикрашена квітковими мотивами? Така вишивка доречна на весільній сукні, а на сукні для новорічної вечірки, адже квіткові мотиви можуть подарувати трохи весняного настрою навіть в самих похмурих погодних умовах.

10. Ніжність і делікація цих суконь приводить вас божевільними. Подивіться на цю ручну вишивку!

11. Я спробую створити щось схоже на себе.

12. Уява дизайнера не обмежується вузьким колам колірних комбінацій, коли мова йде про вишивку. Вишиті візерунки можна зробити в м'яких пастельних або яскравих насичених відтінках. Вони краще виглядають на тканинах нейтральних кольорів.

13. Дуже дякую! Пасити красиву дівчину в такому одязі буде просто неможливо. р.

14. Довгі сукні з багатоярусними зборами по всій довжині спідниці, яскравими принтами і приглушеними відтінками коричневих тонів, вишивок і додатків - все це створює простір для фантазії рукодільниць.

Побачивши один з колекцій Elie Saab, я захотівся закінчити сукні і довгий час не міг зрозуміти, що це було. Виявилося, що техніка, в якій був виконаний декор, називається Luneville вишивка.

Я пропоную вам ознайомитися з 11 прикладами використання вишивки Luneville. Я знаю, як відомі дизайнери керують створенням своїх шедеврів!

Не можна закохатися в любові, шукаючи таку красу! Коли я шукав до No 8, я мріяв ...

Сучасна вечірня сукня з вишивкою - улюблена модна кішка. Рукоділля - дорогі ці дні, тому сукні з вишивкою - справжня розкіш!

Покажіть нам у коментарях, якщо вам подобається ці вечірні сукні і якщо ви будете носити одяг з вишивкою. І не забудьте поділитися цим. натхнення з друзями на соцмережах!