12
Як правильно здійснювати в ліжку
Часом неможливо виїхати з ліжка! Не тому, що я не отримував достатньо сну, але тому що мій спина болить. При порушенні нижньої спини необхідно робити фізичні вправи для поліпшення благополуччя. Але виготовляючи себе з ліжка і прогріваючи на підлозі непросто завдання.
Щоб зняти невисокий біль спини, або навіть позбутися від них, можна робити щоденні вправи без отримання з ліжка. За 10 хвилин можна лежати і одночасно витрачати їх на здоров'я.
Найкраща редакція ранкового заряду "Сайт" Ми будемо раді розповісти і показати, як це робиться. ранкові вправи для здоров'я і здоров'я спини.
р.
Дуже важливо робити вправи максимально повільно і спокійно, не змушувати себе виконувати їх через силу.
Посада лежачи шеймана
Статус на сервери
Фламінго поз
Лотос постави
Еразмус Мундус
Кращий набір вправ для ранкових вправ надВи можете отримати зараз. Після 10 хвилин такої підготовки, сонливість як рука позбавить, благополуччя поліпшить, і з ним настрій.
р.
Для фізичного виховання в домашніх умовах не потрібно додаткового обладнання, знайдіть лише 15 хвилин вільного часу, а регулярні заняття зміцнять хребта і додадуть міцності. Нещодавно ми говорили про те, як усунути біль у спині в домашніх умовах.
Розкажіть своїх друзів в соцмережах, як робити ранкові вправи без місця.
Щоб зняти невисокий біль спини, або навіть позбутися від них, можна робити щоденні вправи без отримання з ліжка. За 10 хвилин можна лежати і одночасно витрачати їх на здоров'я.
Найкраща редакція ранкового заряду "Сайт" Ми будемо раді розповісти і показати, як це робиться. ранкові вправи для здоров'я і здоров'я спини.
р.
Дуже важливо робити вправи максимально повільно і спокійно, не змушувати себе виконувати їх через силу.
Посада лежачи шеймана
- Тексти пісень, а це означає: Ляльки на спині, випрямляйте ноги і закрийте каблуки. Візьміть шкарпетки трохи.
- Починайте витягування пальці вгору і відштовхуючи ваші підбори вниз.
- Підніміть руки вгору і досягайте вашої голови.
- Поставте руки вниз і відпочийте, потім повторіть вправу 5-8 разів. Пост нагадує шаман в горизонтальному положенні. У цьому положенні хребта простягається і навантажується на нижній частині спини, покращується кровотік.
Статус на сервери
- Помістіть ноги на ширину плечей.
- Правою рукою простягається, зліва лежить вздовж тіла.
- Витягніть праву руку і ліву ногу, щоб вдихнути. П'ятка лівої ноги проштовхується вниз.
- Коли ви дихати, відпочивати і лежати квартиру. Повторіть скипи 5 разів на кожну сторону. Під час цієї вправи розширено секцію люмбрії. Поза дуже схожа з тим, що Статут Ліберти.
Фламінго поз
- Повернувшись на спину, ноги разом, руки вздовж тулуба.
- В'яжіть праву ногу в коліні і захопіть її руками.
- Повільно витягніть коліно до живота.
- Згладжуйте ногу і повторіть той же рух з лівою ніжкою. Виконайте вправу 3-5 разів на кожну ногу. У цьому положенні по черзі розтягують м'язи спини стегна і сахару. Смішні постави фламінго позбавить неприємних відчуттів болю в нижній частині спини і crepature.
Лотос постави
- Підігніть ноги в колінах і підніміть себе вгору.
- Покладіть ноги разом і тримайте їх руками.
- Зберігати коліна окремо.
- Поставте ноги в живіт. Поставте в позицію лотоса на 10 секунд, потім розслабтеся.
- Повторити вправу 5 разів. Це розтягує внутрішню сторону стегна і поперекового краю.
Еразмус Мундус
- В'яжемо коліна, натисніть їх на живіт.
- Зробіть плавні весняні рухи, щоб краще розтягувати хребта і вниз назад. Спина буде розтягувати краще, якщо ви робите вправу на підлозі і сходу злегка вгору і вниз.
Кращий набір вправ для ранкових вправ надВи можете отримати зараз. Після 10 хвилин такої підготовки, сонливість як рука позбавить, благополуччя поліпшить, і з ним настрій.
р.
Для фізичного виховання в домашніх умовах не потрібно додаткового обладнання, знайдіть лише 15 хвилин вільного часу, а регулярні заняття зміцнять хребта і додадуть міцності. Нещодавно ми говорили про те, як усунути біль у спині в домашніх умовах.
Розкажіть своїх друзів в соцмережах, як робити ранкові вправи без місця.