9
Як приготувати церковну
Я пам'ятаю, коли я був 6 років, мій бабуся прийшов з моря і приніс нам цілу валізацію фруктів і кавказький солодощів, серед яких я був особливо вражений церквою.
У зв'язку зі своїм ніжним віком я не розумію його фруктом або солодким, і тому уявляв, як ці тонкі темно-червоної ковбаси, як і величезні поди гороху, дозрівають на деяких екзотичних деревах.
Тепер я знаю, що церквахела не росте на деревах, але це ще мій улюблений ласощі з дитинства. "Сайт" Він пропонує Вам приготувати «Георгійські Снікери» на кухні, особливо з тих пір, поки виявилося не складно.
Церквахела в домашніх умовах Інгредієнти
Підготовка
При приготуванні капела, родзинок, чорносливів та інших сухофруктів можна додати в горіхи. А виноградний сік можна замінити яблуком, абрикосом або гранатом при бажанні. Так ви отримаєте всю палітру різних смаків і колірних варіантів для улюбленого лікування.
"Сайт" Я приготував для вас 5 рецептів грузинських страв, які кожен господиня повинен навчитися варити.
Раха-Люкум, приготований своїми руками, є повне задоволення для домогосподарок і для тих, хто пощастить спробувати цю домашню солодкість.
Нагадуємо, що раніше ми розповіли, як приготувати домашній морозиво з авокадо без молока, цукру і шкідливого «ешека».
У зв'язку зі своїм ніжним віком я не розумію його фруктом або солодким, і тому уявляв, як ці тонкі темно-червоної ковбаси, як і величезні поди гороху, дозрівають на деяких екзотичних деревах.
Тепер я знаю, що церквахела не росте на деревах, але це ще мій улюблений ласощі з дитинства. "Сайт" Він пропонує Вам приготувати «Георгійські Снікери» на кухні, особливо з тих пір, поки виявилося не складно.
Церквахела в домашніх умовах Інгредієнти
- 2 л свіжого виноградного соку (або 3-4 кг винограду)
- 300г горіхи
- 200г борошна
- 50 г лісового горіха
- стренд
Підготовка
- Приготування церкви Починається з отриманням виноградного соку. Пропустіть ягоди винограду через соковижку.
- Очистити горіхи, розбити їх в чверті і використовувати голку на нитку.
- Залийте про склянку отриманого соку, а решту соку покласти на плиту і доведіть до кипіння. Готуємо протягом п'яти хвилин.
- Потім додайте в сік, який знаходиться в склянці, борошно і залийте все це в киплячий сік, інтенсивно помішуючи суміш. Готуємо сироп ще 5 хвилин. Якщо виноград кислий, можна додати цукор. Маса повинна стати густою і в'язкою. Якщо це не буває, додайте більше борошна.
- Повністю занурюємо нитку з горіхами, нанизуємо на ньому сироп.
- Потім піднімайте по сковороді, чекайте надлишок сиропу, щоб злити, і повісити в попередньо підготовлене місце. Покласти горщик під капелюшкою, щоб десь злити сироп.
54422834 - Повторити цю процедуру кілька разів, щоб зробити гнійний шар.
- Якщо сироп залишається, можна додати невеликі шматочки горіхів до нього і залити на форми з цукерок.
- Коли сироп перестає попадати з церкви, перенести його на тепле місце для сушіння.
- Згідно з правилами, церква повинна висихати 5-10 днів. Після цього слід загорнути в лляний рушник і залишити на 2-3 місяці. Облік повністю готовий тільки після того, як цукор знаходиться на поверхні.
- Церква готовий. Бон привіт!
При приготуванні капела, родзинок, чорносливів та інших сухофруктів можна додати в горіхи. А виноградний сік можна замінити яблуком, абрикосом або гранатом при бажанні. Так ви отримаєте всю палітру різних смаків і колірних варіантів для улюбленого лікування.
"Сайт" Я приготував для вас 5 рецептів грузинських страв, які кожен господиня повинен навчитися варити.
Раха-Люкум, приготований своїми руками, є повне задоволення для домогосподарок і для тих, хто пощастить спробувати цю домашню солодкість.
Нагадуємо, що раніше ми розповіли, як приготувати домашній морозиво з авокадо без молока, цукру і шкідливого «ешека».