31
Як приготувати салат з цибулею і яйцями
Після зимового холоду ви хочете порадувати ваше тіло свіжим і вітаміном. Я завжди кравляє свіжі зелені і овочі ранньою весною, тому я зроблю свій власний салат. Допомагає не тільки смачно їсти і отримати заряд вітамінів, але і радувати око.
Сьогодні "Сайт" Як зробити світло зелена цибуля "Перший снігопад."
Салат з цибулею та яйцями Інгредієнти для салату
Склади для прикраси
Підготовка
У себе. салат Дуже легкий і смачний, дуже весняний. Я люблю його ніжним смаком і свіжим, красивим ароматом, який заповнює кухню при запіканні. Насолоджуйтесь себе, теж, мати хороший апетит!
Весна - час для легких салатів. Ми зібрали для вас найсмачніші і незвичайні салати без майонезу.
А 5 корисних і світлих салатів, які не тільки порадують смак, але і дозволяють стати більш тонкими.
Незабаром почнеться сезон свіжої капусти Пекіна. Ми підготували для вас чудовий рецепт смачного і ніжного салату з капусти.
Вам подобається салат? Поділіться рецептом з друзями.
Сьогодні "Сайт" Як зробити світло зелена цибуля "Перший снігопад."
Салат з цибулею та яйцями Інгредієнти для салату
- 8 яєць
- 3 огірки
- 50г зелений цибулю
- 50г кріп
- 150г сир моцарелла
- 200г майонез
- сіль і перець
Склади для прикраси
- 3 цибулини
- зелена цибуля
Підготовка
- Заваріть яйця і дайте їм охолонути.
- Огірки невеликими кубиками.
- Кисть зеленої цибулі і кропу. Вирізати яйця.
- Тепер перемішайте всі подрібнені інгредієнти, залийте майонезом і ретельно перемішайте.
- Моцарелла або будь-який інший твердий сир натрієва на дрібній тертці.
- Поставте салат на тарілку з гіркою, повністю залийте його тертим моцарелою зверху.
- Щоб зробити салат незвичайним, ми пропонуємо прикрасити його саморобними снігопадами. Для цього зніміть пару верхніх шарів з кожної цибулини і залиште тільки серцевину. Зробіть три розрізи на кожному і кладемо їх в воду протягом декількох хвилин, щоб відкрити.
З зеленого пера цибулі роблять стебла сновидіння: нитка через стебло цибулі дерев'яний меч. Покладіть цибулини на вершину мечів. Так ми зробили снігососи. Прикрасити салат і подавати його на стіл.
У себе. салат Дуже легкий і смачний, дуже весняний. Я люблю його ніжним смаком і свіжим, красивим ароматом, який заповнює кухню при запіканні. Насолоджуйтесь себе, теж, мати хороший апетит!
Весна - час для легких салатів. Ми зібрали для вас найсмачніші і незвичайні салати без майонезу.
А 5 корисних і світлих салатів, які не тільки порадують смак, але і дозволяють стати більш тонкими.
Незабаром почнеться сезон свіжої капусти Пекіна. Ми підготували для вас чудовий рецепт смачного і ніжного салату з капусти.
Вам подобається салат? Поділіться рецептом з друзями.
Які помилки не повинні бути зроблені під час реконструкції квартири
Як зробити тісто пишним і повітряним