20
Як зробити шеврек з кабачків
Випічка з кабачків корисна і цікава за смаком, але домогосподарки рідко варять її, якщо вони не знають рецепти. Наприклад, я не хочу спробувати кабачки на вечірці.
Тому хочу поділитися секретом приготування незвичайної страви. Основним інгредієнтом, ви вгадали його, є кабачки. Виготовляти цю страву легко і просто.
ДепозитФотогалерея
Соковита Чебурека інгредієнти
Підготовка
Замість м'яса варені яйця з часником можна використовувати як начинку, за смаком практично однаково, так і з вареною свинини. З інгредієнтів з чебуреків майже нічого не залишається в цих продуктах, але важко визначити це за смаком.
Для тіста, які зазвичай готують для чебуреків тільки з борошна, виявився хрусткою, її обсмажують в великій кількості олії.
Чебуреки соковиті і хрустки Це пов'язано з тим, що кабачки не пускають сік. Вони не купують в олії під час смаження, вони низькожирні, дієтичні, але з скоринкою.
24
ДепозитФотогалерея
На щастя, зараз кабачки продаються цілий рік і за доступною ціною. Це крохмальі овочі, тому вони добре для тесту. І вони в'язкі, що робить їх відмінною основою для різних млинців.
Більше рецептів страв, які можна приготувати з кабачків, див. в наших статтях. Дотримуйтесь посилань.
Тому хочу поділитися секретом приготування незвичайної страви. Основним інгредієнтом, ви вгадали його, є кабачки. Виготовляти цю страву легко і просто.
ДепозитФотогалерея
Соковита Чебурека інгредієнти
- 500г кабачки
- 2 цибулини
- 2 ст. л.
- 350 мл молока
- 2 яйця
- 350 мл молока
- 250г борошна
- 400г свинина
- 70 мл рослинної олії
- сіль і перець
Підготовка
- Содію на дрібній тертці кабачків. Швидко вирізати 1 цибулину або шліфувати в блендері, потім тісто вийде більш ніж ніжним. Збити молоко з яйцями, спеціями та рослинним маслом. Змішайте все, додайте борошно і тісто.
ДепозитФотогалерея - Наріжте другу цибулину і обсмажте її. Проваріть м'ясо і пропустіть через м'ясорубку. Потім перемішайте все, щоб зробити його роботою. свінгери.
ДепозитФотогалерея - Тепла сковорода, змащувати її маслом і відразу покласти на неї порцію тесту. Спред його по всій сковороді, як ви смажені млинці.
ДепозитФотогалерея - На одному кроці зі сквошу викладіть начинку. Друге покриття його, коли млинець обсмажується знизу. Поставте краю.
ДепозитФотогалерея
Замість м'яса варені яйця з часником можна використовувати як начинку, за смаком практично однаково, так і з вареною свинини. З інгредієнтів з чебуреків майже нічого не залишається в цих продуктах, але важко визначити це за смаком.
Для тіста, які зазвичай готують для чебуреків тільки з борошна, виявився хрусткою, її обсмажують в великій кількості олії.
Чебуреки соковиті і хрустки Це пов'язано з тим, що кабачки не пускають сік. Вони не купують в олії під час смаження, вони низькожирні, дієтичні, але з скоринкою.
24
ДепозитФотогалерея
На щастя, зараз кабачки продаються цілий рік і за доступною ціною. Це крохмальі овочі, тому вони добре для тесту. І вони в'язкі, що робить їх відмінною основою для різних млинців.
Більше рецептів страв, які можна приготувати з кабачків, див. в наших статтях. Дотримуйтесь посилань.