Як зробити шеврек з кабачків

Випічка з кабачків корисна і цікава за смаком, але домогосподарки рідко варять її, якщо вони не знають рецепти. Наприклад, я не хочу спробувати кабачки на вечірці.

Тому хочу поділитися секретом приготування незвичайної страви. Основним інгредієнтом, ви вгадали його, є кабачки. Виготовляти цю страву легко і просто.

ДепозитФотогалерея

Соковита Чебурека інгредієнти
  • 500г кабачки
  • 2 цибулини
  • 2 ст. л.
  • 350 мл молока
  • 2 яйця
  • 350 мл молока
  • 250г борошна
  • 400г свинина
  • 70 мл рослинної олії
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Содію на дрібній тертці кабачків. Швидко вирізати 1 цибулину або шліфувати в блендері, потім тісто вийде більш ніж ніжним. Збити молоко з яйцями, спеціями та рослинним маслом. Змішайте все, додайте борошно і тісто.

ДепозитФотогалерея

2. Наріжте другу цибулину і обсмажте її. Проваріть м'ясо і пропустіть через м'ясорубку. Потім перемішайте все, щоб зробити його роботою. свінгери.

ДепозитФотогалерея

3. Тепла сковорода, змащувати її маслом і відразу покласти на неї порцію тесту. Спред його по всій сковороді, як ви смажені млинці.

ДепозитФотогалерея
  4. На одному кроці зі сквошу викладіть начинку. Друге покриття його, коли млинець обсмажується знизу. Поставте краю.

ДепозитФотогалерея

Замість м'яса варені яйця з часником можна використовувати як начинку, за смаком практично однаково, так і з вареною свинини. З інгредієнтів з чебуреків майже нічого не залишається в цих продуктах, але важко визначити це за смаком.

Для тіста, які зазвичай готують для чебуреків тільки з борошна, виявився хрусткою, її обсмажують в великій кількості олії.

Чебуреки соковиті і хрустки Це пов'язано з тим, що кабачки не пускають сік. Вони не купують в олії під час смаження, вони низькожирні, дієтичні, але з скоринкою.

24

ДепозитФотогалерея

На щастя, зараз кабачки продаються цілий рік і за доступною ціною. Це крохмальі овочі, тому вони добре для тесту. І вони в'язкі, що робить їх відмінною основою для різних млинців.

Більше рецептів страв, які можна приготувати з кабачків, див. в наших статтях. Дотримуйтесь посилань.