9
Путівник для приготування голубів на курячих ніжках
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Рецепт дозволяє експериментувати стільки, скільки душі хоче. Можна змінити сорти капусти, можна зробити чорницю в листі винограду, або зробити їх повністю вегетаріанським. Все залежить від вашої фантазії.
Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу поділитися з вами самим незвичайним рецептом чорниці ми коли-небудь бачили! Цей рецепт називають багатьма господинями «леги в черевики».
Курячі голуби можна варити так. свінгериАбо можна гасити її на плиті.
інгредієнти
Підготовка
Обов'язково спробуйте підготувати ці незвичайні голубці. Ми гарантуємо, що вони будуть радувати навіть тим, хто не може стояти класичний варіант цього страви. Така чорниця стане прикрасою будь-якого столу, в тому числі святкової.
Але для кожного дня можна варити звичайні затишні голубці. За кілька хвилин і ви зробили!
Ми радимо любителів капусти, щоб спробувати цей приголомшливо смачний пекарні капусти.
Нагадуємо, що на нашому сайті ви можете знайти рецепти салатів з капустою. Ідеальний продукт для схуднення!
Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу поділитися з вами самим незвичайним рецептом чорниці ми коли-небудь бачили! Цей рецепт називають багатьма господинями «леги в черевики».
Курячі голуби можна варити так. свінгериАбо можна гасити її на плиті.
інгредієнти
- 6 курячих ніжок
- 1 ст. рис
- 1 велика цибулина
- 6 листя капусти
- 2 середні помідори
- 1 голова часнику
- 1 морква
- томатна паста
- сметана
- вода
- цукор
Підготовка
- Спочатку потрібно приготувати курячі ніжки. Для цього посипте їх приправами до смаку, добре засолити і обсмажити в каструлі з двох сторін.
- Капуста листя відварюють в каструлі до розм'якшення. Р
- Також варіть склянку рису. Спробуйте не використовувати весь рис, але стільки ж, скільки потрібно, в залежності від розміру ніг і листя.
- Зробіть обсмаження цибулі і моркви. Додати рис до обсмаження.
- Тепер тут весела частина! Покладіть рис з цибулею і морквою на капустяному листі, курячу ніжку зверху і трохи рису знову. Ретельно обмотайте лист. Повторіть, що з кожної ноги.
- Ретельно покласти всі ноги в горщик або на сковороді.
- Від сметани, томатної пасти, води, цукру і здобичів зробити соус. Залийте ноги, повні з соусом.
- Каркаси чорниці в духовці близько півгодини, потім прикрашають нарізаними помідорами і зеленню. Дядько! Тепер ви знаєте. Як варити курячу чорницю.
Обов'язково спробуйте підготувати ці незвичайні голубці. Ми гарантуємо, що вони будуть радувати навіть тим, хто не може стояти класичний варіант цього страви. Така чорниця стане прикрасою будь-якого столу, в тому числі святкової.
Але для кожного дня можна варити звичайні затишні голубці. За кілька хвилин і ви зробили!
Ми радимо любителів капусти, щоб спробувати цей приголомшливо смачний пекарні капусти.
Нагадуємо, що на нашому сайті ви можете знайти рецепти салатів з капустою. Ідеальний продукт для схуднення!