Як перетворити підвіконня в затишне місце відпочинку

Я бачив дивну картину, яка прийшла до мене. господиняй Моя кішка Boniface стрибала на підвіконні, відпочиваючи задні ноги на ліву обшивку вікна, простягається, а потім змащується горщик.

Далі кішка проходила через вакантне місце, зустрінеться з частково зламаним горщиком на підлозі і висівають на підвіконня. З спокійним і продуманим виразом його обличчя Бонік дивився на вулиці і подивився на кішку.

Звісно, варто висихати, роздявши вихованця для виворітного, але потім пам'ятаю скільки, багато років тому кохаю, щоб піднятися в той же відокремлений місце, прихований за тюлем, шторами або шторами, підвіконня І подивіться на довгий час на хмарах, на автомобілях, що проходять, на людей кидаються кудись і птахи, що літають.

"Ви знаєте," Я сказав мені чоловіку, "переверніть вікна підвіконня в нашому будинку на додаткові затишні місця для відпочинку." Я знайшов багато цікавих ідей. Можливо, ці параметри підкажуть вам думати про плоскийй

Підвіконня в номері Сьогодні редакція "Сайт" Хочу поділитися 11 креативних ідей з вами. функціоналізаціяй Я хочу зробити це, як я зробив в No 7 і No 9.

р.

1. М'який диван на широкій підвіконні - це це, втілення мрії творчих людей!

2. А під підвіконня ви можете влаштувати справжню бібліотеку будинку. Виберіть об'єм для настрою і насолоджуйтеся читанням, сидячи на комфортних підвіконнях.

3. Також підвіконня може виступати як повноцінний обідній стіл. Ця ідея особливо актуально для невеликих просторів! Р

4. Або як додаткова робоча поверхня кухні.

5. Моя жінка любила ідею використання підвіконня як підголовок ліжка. Я відчуваю, що є невелика зміна спальні! доб.2

6. Форма і колір підвіконня можна поєднувати так, щоб він виглядав уніфіковано з віконною рамою і акумулятором або, навпаки, був на відміну від того, щоб підкреслити концепцію стилю квартири. Наприклад, темний або навіть чорний підвіконня в інтер'єрі лофт підкреслить свою жорстокість, особливо якщо він лунає радіатори, холодильник метал, сантелі на вікнах.

7. Підвіконня в поєднанні з письмовим столом збільшить корисну площу вашої маленької кімнати генія!

8. Кілька цікавих ідей. Габаритний зображення

9. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

10. За допомогою підвіконня можна злегка розвантажити меблі, при цьому збільшити обсяг зберіганняй У вікні можна організувати всю систему полиць і стелажів. Якщо є радіатори, вони можуть розташовуватися з двох сторін віконного отвору.

Весна – час для загального прибирання будинку. Природа поновлюється, і людина також відкидає старий, очищає все від забруднень, прикрасить його будинок. Особливу увагу при цьому приділено вікнам і підвіконням.

Пропоную дізнатися, як і як можна усунути забруднення з пластикових підвіконь. Забезпечений ефект косметичного ремонту!

Як видно, підвіконня може принести набагато більше переваг, ніж просто слугувати стендом для кімнатних рослин або місцем для зберігання сувенірів. З розумним плануванням інтер'єру підвіконня здатний радикально трансформувати приміщення і стати одним з найбільш комфортних і затишних куточків для інтер'єру. відпочинокй

Поділитися з друзями в соцмережах!