Правила пам'яті близьких на день народження

Після того, як людина залишає цей світ, це обов'язок родичів, щоб зберегти яскраву пам'ять. Відчував біль втрати, багато чого цікаво, як коли І що робити на день народження коханої людини, якщо Господь назвав його самому?





Проведення пам'яті сьогодні "Сайт" Він розповість про правила пам'яті близьких на день народження. І в кінці статті див. молитву, що потрібно читати на день імені.

У православній церкві прийнято пам'ятка в день похорону, 9 і 40 днів після заходу і на ювілей. У рік, коли кожен віруючий повинен пам'ятати близьких, які зникли. Ці дні в церковному календарі називаються батьківськими суботами. У цьому році, крім одного (травень 9 – пам’яті загиблих солдатів)





Святі батьки кажуть, що на день народження коханої людини, а на інших незабутніх днів свого життя (баптизм, день ангела, день зникнення), живі родичі повинні пам'ятати про те, хто кинув на небо. Це можна зробити кількома способами.

Перш за все, перейдіть до храму і променя для душі коханої людини. Молитва буде більш ефективною, якщо ви приймете причастя і зізнаєтесь в цей день. Ви можете. пам'ятка Або подати замітку до проскомедіа для з'єднання в літургії. Після відвідання храму, якщо ви хочете, перейдіть до могили.

Не варто привезти яскраві штучні квіти з вами, священики просять відмовитися від них. Пластиковий швидко втрачає зовнішній вигляд і завдає шкоди навколишньому середовищу. Віддати перевагу живому букету або посадити живу рослину на могилі.





Деякі віруючі просять священика йти з ними на церковний дворик і читати там спеціальні молитвий Після відвідування святині необхідно організувати меморіальне харчування.

Змія стіл З днем тижня без пишного бенкету слід скромно або худі. Головне в цей день варто пам'ятати кохану людину, її добрих справ і молитися за мир розуму.





Зручний обід Це додатковий стан. Щоб поділитися пам'яттю коханої людини, подаруйте примах тим, хто потребує після відвідування кладовища. Намагайтеся не ставити на цей день, але пам'ятати людину з такими словами. Душа коханої людини відчуває надмірну сорбу і відповідачів у наступному світі, не знайшовши мир.





Не слідувати за погодженнями, які закликають залишити їжу і пити на кладовищі або в домашніх умовах. Деякі «величі» величі кажуть, що на день народження особи, яка росла на небо, необхідно провести особливий обряд - «не турбувати на відході». Вони кладуть свої улюблені страви на столі і просять душу приїжджати в гості.

Такі обряди не повинні виконуватися. Вони не мають нічого спільного з православними, крім того, це чудовий гріх. Для тих, хто літає на небо, не потрібно їжі і напою, вони тільки потрібні Ваші. молитвий





Якщо День народження Не можна побувати в храмі, ментально майже пам'ять коханої людини, а після приходу до церкви і покласти свічку для решти душі. У вільний час відмовляти молитву.

Промені для близьких не тільки на незабутні дні, але якомога частіше. Господи, хто молиться за прощення.





Пам'ятайте, Господи нашого Бога, в вірі і надії вічне життя, ваш померлий раб (ім'я), і як Добрий і людина-любитель, хто пробачає гріхів і нерівностей, давайте йти і пробачати всі свої вільні гріхи і мимовільні, доставити його від вічних торрентів і вогонь Гехена, і надати йому (ї) причастя і задоволення ваших вічних благословення, приготованих для тих, хто любить тебе: хоча він грішний, він не навіть відмовляється від Трійці і зізнався Вам, навіть Святому Духу, і до одного Бога.

Тому, щоб вам не було байдужим, і довіряйтеся, замість того, щоб Твоїх святих, як щедрі, відпочивати: для чоловіка, який живе і не гріх. Але ви один грішний, і ваш праведність вічно, і ви є одним Богом милосердя і людство, і ми надішлемо вам славу, Отця і Сина і Святого Духа, тепер і коли-небудь і коли-небудь. Амен.







«Пеце, Господиня, душа Вашої слуги, новостворений, і пробачте його всі гріхи, вільні і мимовільні, і дайте йому Царство Небесного». В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амен.



Не соромлюся себе, якщо на день народження покійного вам неспокійного. Поховали на церковному дворі, тепер є інший будинок, все добре з ними. Не забудьте піти в храм, поверніть до Господа в щоденній молитві, і це допоможе вам знайти вихід з будь-якого, навіть найнадійніших ситуацій.

Бажаєте допомогти душу і полегшити її страждання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Чи подобається вам статтю? Повідомляйте своїх друзів. Пам'ятник На День народження померлого, бо тут є інформація, яку кожен повинен знати.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное