Як створити стосунки з дружиною

Люди зустрілися, люди падають в любов, люди розбиваються. Це життя, і нічого в ньому триває назавжди. Однак іноді людина вирішує залишити для себе, але він не може. У багатьох чоловічих форумах ви можете знайти обговорення роз’ємної, але типової ситуації: «Я хочу розлучення дружини, але вона вагітна». Коли найкращий час для цього? Можливо, хтось здався до маррі, і хтось просто не розуміє процеси в тілі жінки. Але ситуація, атлас, робить.

ДепозитФотогалерея

Редакція "Сайт" Вона вирішила проаналізувати причини бажання розлучення, а також надати психологічну оцінку цих дій і дізнатися, чи можна уникнути розлучення.

Чоловік і вагітна дружина мають безліч причин. Чому чоловіки йдуть?й Але чому вони вирішили розвести жінку, яку вони заміжали, і вирішили мати дитину з собою завжди дивно. Особливо, якщо всі ці кроки були навмисні, не примусові. Ось історія чоловіка хряща.

ДепозитФотогалерея

«Я хочу розвести дружину, але вона в положенні. Я не хочу боляче її або малюка, тому важливо для мене знати, коли це зробити. Немає, я не сумочка, яка не приймає труднощів або хочуть дітей. Я хочу бути батьком і подбати про майбутній малюк, і я не вирішив залишити дружину через її вагітність.

ДепозитФотогалерея

Життя з дружиною Іноді вона просто нагадує страшну людину. Я не щасливий, тому що я повинен страждати від мого життя? Я просто не можу вирішити, коли залишити зараз або після пологів, не роблячи дружини нервом.

Я також чую, що перші 2-3 роки дуже важливі в розвитку дитячої психіки, але я не впевнений, що я можу закінчити це багато часу з цією жінкою. Що робити: чекати або йти зараз і підтримувати дружину фінансово і психічно, але на відстані? ?

Звісно, радники діляться на 3 табори: деякі радять залишити зараз, інші чекають на народження, а ще інші готові захопити чоловіка живим. Психологи радять не поспішати в таке рішення. Головне - взяти відповідальність. Чоловік не повинен був поспішати з шлюбом і повинен знати свою другу половинку краще. Так як вона вагітна, вона повинна бути безпечною. Не можна занурювати курс вагітності.

371,000 р.

Крім того, важливо враховувати, що при вагітності гормональні фонові зміни жінки, які часто впливають на її поведінку. Якщо перед вагітністю чоловік був задоволений, то швидше за все, проблема прослужить не більше 9 місяців. Він може бути такою ж жінкою. Згідно з експертами, важливо розуміти себе в першу чергу, а також пам'ятати, чому ви вибрали цю жінку як дружину.

Можливо, чоловік не намагається відносин або він має проблеми в інших сферах життя, і його дружини є тільки одним, на якому він фокусується на увагу. Або жінка є гістеричною, тому що чоловік не звертає увагу на неї і не допомагає їй. Будь-які відносини можуть бути збережені, якщо ви хочете. І якщо це можливо, потрібно жити трохи разом, а потім планувати дитину.

ДепозитФотогалерея Ситуація є складною, але життєвою. Нерідко люди не розуміють, що вони роблять. Все в житті необхідно підходити мудро і бути морально готовим. Щоб мати сім'ю, не просто одружитися, потрібно бути хорошим батьком, не просто мати дитину. Тоді це не проблема.

Про те, чому чоловіки залишають жінок.

Повідомте нам у коментарях, які ви консультуєте чоловіків в таких ситуаціях. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!

Фото за попереднім записом.