Інструкція по виготовленню хліба з сиром і часником

Про рік тому я знайшов його в Інтернеті просто дивовижним. Домашній туризмй З тих пір хліб з дивним іменем «Монкі» запікав кожен день. Це так смачно, що ви не можете протистояти!

М'який всередині, з ніжною сирною скоринкою зовні. Хліб "Монкей" З сиром і часником, приготування дуже просто. Його секрет полягає в тому, що продукт запечений - підготовлене дріжджове тісто ділять на невеликі шматочки, які розкачуються на кулі. В результаті готового хліба не вирізати, але зламати з лофа.

Хліб з сиром і часником сьогодні видання "Сайт" Покажіть, як Приготування хліба мавпи з сиром і часником. Аромат цієї випічки збере всі ваші родичі на кухні!

750467 р.

інгредієнти
  • 400г борошна
  • 300 мл води
  • 1 ч.л. солі
  • 3 ч.л. цукру
  • 10 г свіжих дріжджів
  • 100г вершкове масло
  • 100г твердий сир
  • 4 зубчики часнику
  • 100 г петрушки

Підготовка
  1. Залити воду в глибоку миску, потім додати сіль, цукор і дріжджі. Подивитись його добре. Поступово додайте борошно, не забудьте змішати.

2. Змішайте тісто. Він повинен бути м'яким і еластичним, при цьому не прилипаючи до рук.

3. Покрийте тісто рушником і перемістіть його на тепле місце протягом 2 годин. Тест повинен збільшити два або навіть три рази.

4. Виріжте готове тісто на шматочки волоського горіха.

5. Подрібніть часник в блендері, розріжте петрушку дрібно. Щоб приготувати масляну суміш, перемішайте: розтоплене масло, часник і петрушка.

6. Змішайте форму кекса з невеликим шматочком вершкового масла. Кожен м'яч перха в масляній суміші і покласти в форму. Посипати тертим сиром зверху. Будь ласка, зауважте, що сир можна приймати будь-яким, і його кількість залежить від ваших смакових вподобань: ви можете легко посипати, або ви можете бути рясними.

7. Потім покладіть другий шар кульок в олії. Посипаємо їх знову сиром, продовжуємо ті ж дії до готовності тесту.

8. Поставте форму з майбутнім хлібом в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки і випікайте до готовності (близько 35 хвилин). Я раджу, 15 після початку випічки покрийте форму фольгою так, щоб сир не спав, і 5 хвилин до готовності видалити фольгу і обсмажити хліб сильніше.

9. Це, смачно і смачно мавпи-продавець готовий. Бодибилдерши!

Я також хочу, щоб ви знали, як зробити банановий хліб! Швидко перемішайте тісто, і в даний момент подаємо на стіл. І якщо додати пару мигдальних горіхів до тесту, висушених абрикосів, можливо, чорносливу, ви отримаєте щось вишукане ...

Цей хліб отримав через його зовнішній вигляд. У формі ця випічка нагадує м'якоть фруктів хліба, з якого мавпа просто божевільна. Хліб дещо нагадує українські насоси, але смак трохи яскравіше за рахунок сиру.

До речі, Хліб "Монкей" Ви можете не тільки в такому вигляді, але і солодкий - з корицею, горіхами і сухофруктами. Потім виходить просто шикарна солодка випічка.

Чи подобається вам рецепт? Поділитися з друзями