19
Секрет краси Олени П'яти Братів
Девіз Єлени: "Неспроможно радувати себе!" Єлена є однією з небагатьох жінок, які можуть дозволити собі сказати це: вона 61 тепер і не має зморшок на обличчі.
Дива? Ні, результат її способу збереження молоді та здоров’я. Вона розвивалася протягом багатьох років, перевіряючи її на себе. Просто здорові процедури і ніяких пластмас і наповнювачів.
Краса після 50 років За освітою Олена акушер-гінеколог, дієтолог і косметолог. З кожної області вона зайняла найбільш корисне.
Елена абсолютно не використовується декоративна косметика. Він не фарбує волосся. При запиті про те, що він відповів: "Я не хочу, щоб отримати брудні. й
Не годує повітря або ранкова роса. Набір виробів дуже поширений, але не містить червоного м'яса. Крім того, в асортименті дієтичних добавок і вітамінів присутні: вітамін Е, омега-3, рибний колаген, L-карнітин, кремнієвий, алое йодину, коензим Q10, мікронізовані зелені суміші.
про:blank
Секрети своєї молоді
Я впевнений, що людина працює не менше 125 років життя. І в моєму 60-ті я навіть в середині, говорить Олена П'ятибрат. Вона вважає, що Проживання Це просто початок.
Як уповільнити старіння і відчувати себе назавжди, читайте наші статті.
Дива? Ні, результат її способу збереження молоді та здоров’я. Вона розвивалася протягом багатьох років, перевіряючи її на себе. Просто здорові процедури і ніяких пластмас і наповнювачів.
Краса після 50 років За освітою Олена акушер-гінеколог, дієтолог і косметолог. З кожної області вона зайняла найбільш корисне.
Елена абсолютно не використовується декоративна косметика. Він не фарбує волосся. При запиті про те, що він відповів: "Я не хочу, щоб отримати брудні. й
Не годує повітря або ранкова роса. Набір виробів дуже поширений, але не містить червоного м'яса. Крім того, в асортименті дієтичних добавок і вітамінів присутні: вітамін Е, омега-3, рибний колаген, L-карнітин, кремнієвий, алое йодину, коензим Q10, мікронізовані зелені суміші.
про:blank
Секрети своєї молоді
- Повний сон. Якщо ви хочете продовжити свою молодь. Олена вірить, що потрібно опускати до 11 п.
- Активний спосіб життя. Олена щодня займається китайською гімнастикою, яка трохи модифікована і доповнює Цигунський комплекс «Висотні шматки брокади», робить 108 квацитів, барів і періодично йде в тренажерний зал.
У мене є потужність. Техніка квацитів в Олени дещо відрізняється від звичайної в тренажерному залі. Після того, як кожна повна кватка, вона піднімається на її шкарпетки.
про:blank - Гімнастика і масаж обличчя. Для свого комплексу Олена адаптувала японський лімфодренажний масаж асаї обличчя. про:blank
- Подвійний догляд за обличчям, який є поєднанням лімфатичного дренажного масажу з миттям. про:blank
- Самомасаж тіла щітками. Олена має дуже гладку шкіру, як для її віку, без провисання, без складок. Масаж виконується з двома щітками одночасно. Це зменшує час процедури і посилює ефект. Масаж проводиться за 4 хвилини по лініях руху лімфа. Проведено всі частини тіла.
Після цього душ і наносимо зволожувач. Очищається кератизовані клітини, шкіра відмінно поглинає масло і лосьйон. Масаж після 60 років Вона поліпшить шкіру навіть якщо вона не була виконана до.
про:blank - Корекція постави з валиком. Олена впевнена, що проблеми з обличчям (кіки, подвійний підборіддя, насольабальні складки) є результатом неправильного постави, зміщення центру ваги. Тому особливо ретельно переконайтеся, що спина прямо. про:blank
Я впевнений, що людина працює не менше 125 років життя. І в моєму 60-ті я навіть в середині, говорить Олена П'ятибрат. Вона вважає, що Проживання Це просто початок.
Як уповільнити старіння і відчувати себе назавжди, читайте наші статті.