Секрети краси Лека Миронова

Тепер мільйони дівчат сниться бути на прогулянці і стають відомими моделями. У сучасному світі вона високо оплачується професією, але в СРСР вона була різною. Поруч з моделлю не було престижного, і навіть майже непристойного. І дівчата отримали досить скромні гроші.

На Заході радянські красуні були відомі і високо оцінені. Багато хто з них пізніше вирушили за кордон, доля всіх була різною. Сьогодні "Сайт" Він розповість про долю одного з найвідоміших. радянські моделі - Лекі Миронова.

Лека Миронова хоче почати з того, що це абсолютно неймовірна жінка! До 70-х років на подіумі з'явився Лека Миронова. Вона 79 тепер і вона не приховує свого віку, тому що це просто номер. І вона виглядає красиво: всі однакові тонкі фігури, ідеальне волосся і красива постава.

У своїй молоді Лека була однією з кращих моделей країни. Її краса була захоплена в Заході і в Сполучених Штатах, вона була запрошена на роботу за кордоном і запропонувала діяти в фільми. У біографії Є багато вгору, але не менш гіркі розчарування.

1616586

Лека (повна назва Leocardia) мріяла стати оперною співачкою, балериною або архітектором. Але в її юності вона пошкоджена її вокальними шнурами і мала забути про спів. Тоді вона хотіла піти в архітектурний інститут, але через поганий погляд, нічого не працювала.

Коли дівчина не знав, де піти далі, Його величність допомогла справі. Миронова згадує: Моя подруга зібралася до свого друга в обласному будинку моделі, попросила мене піти з нею на компанію. Я прийшов, і я бачив Славу Зайцев і запропонував стати його моделлю. Це була як казка. Він прогулявся в кімнату художника і сказав мені: «Ви будете мої моделі. й

Тоді дизайнер моди був тільки на шляху до слави, але на перший погляд він зміг оцінити зовнішні дані Лекі. Так, на початку гарного творчого тандема, яке тривале протягом багатьох років. Вже зараз вони спілкуються, і сама Миронова тепло запам'ятовує це.

А вже через рік, Лека стає популярною моделлю. Запрошується в будинок моделей Радянського Союзу. У 1967 році Миронова отримала нагороду найкращої моделі СРСР. Західні дизайнери були божевільні про її і часто порівнювали дівчину в Audrey Hepburn.

Вона мала яскраве майбутнє за кордоном, але доля вказувала інакше. Сонячні радянські спецслужби взяли модель під контролем як ненадійне. Так Лека Миронова отримала статус невиправданого, а з ощадним пропозиціям з інших країн мало сказати прощадно.

Лека була заміжна за деякий час, її обраний режисером на телебаченні. Але їх шлюб не витримував тести, які впали на Леку. батько загинув раптово, після чого модель вирішила присвятити її житті матері. Її чоловік не хоче витрачати стільки часу з нею. Так Лека просто упакована і пішов жити з мамою.

Він мав велику любов в житті, яка була гідною романтики. На фестивалі моди вона зустрічала юнака Антаніса. Він був фотографом з Литви. Побачивши один одного, вони відразу відчували пам'ятку, але не могли говорити.

Через кілька років інцидент знову з'явився, вони почали спілкуватися і зламали між ними. Він був фантастичним, як сама Лека згадує. Вони навіть мріяли одружитися в Вільнюській церкві, але це не було зроблено.

У Литві росіяни лікувалися погано. Людина почала загрожувати через ваффрі з Лекою, загрожувала відлякутися над матір'ю і сестрою. Тоді Міронова ухвалила рішення та зламала зв’язки, щоб врятувати життя коханої та сім’ї. Саме так їхня романтика закінчилася.

Тим не менш, один одному залишився вірним. Лека ніколи не одружився знову, віддаючи перевагу жити окремо. За 40 років вона не дала нікому біля неї, вона не потрібна нікому.

Проте жінка не знешкола і продовжував працювати важко. Навіть у віці 70 років вона з'явилася на подіумі, демонструючи бездоганну фігуру. У багатьох інтерв'ю вона попросила про те, як вона зуміла підтримувати тонкість і красу до такого зрілого віку. І поділився своїми секретами краси.

Жінка говорить: Я буду негайно уточнити: Я ніколи не вважав себе красивим. Догляд за шкірою і волоссям завжди був мінімальним. Я використовував і використовувати тільки дитячі креми. Вони можуть знімати свій макіяж. й

І про фігуру, вона жартів, вони кажуть, генетики є секретом. Модель визнає, що вона любить їсти щільно, особливо вночі. Знаходив додому пізно з роботи і їсти все вона мала. Вона згадує її маму, що робить картопля і льодяні пироги, які вона згадувала, коли вона прийшла додому на ніч.

Вона ніколи не заперечувала себе, що вона любила. І все ж вона їсть її улюбленою їжею, не дасть солодкого і борошна. Це безпечно сказати, що Лека отримала генетичну лотерею.

На 79, Lecky має чудове волосся. Вона розповіла один секрет: після миття з шампунем потрібно полоскати волосся сухим вином. Вони стануть блискучими і шовковистими. Вона також рекомендує використовувати настоянки кінського каштана і вважає її еліксиром молоді.

Вона також консультує всіх, щоб подивитися свою поставу. Лека згадує: Я був невеликий в школі. На жаль, він виріс. І в результаті вона почала скрипатися. Дуже багато. Але один день чоловіча молода людина сказав мені, - Ви чудовий високий чоловік. І якщо ви зупинитеся, ви будете красивими. Так він дав мені налаштування. Я ще не пам'ятаю своїх слів. й

Чудова жінка, що сказати. Її доля була непросто, як і більшість радянських моделей. Багато хто пощастило піти за кордоном і одружитися, але хтось строгий режим часу відійшов таку можливість.

На жаль, Лека Миронова була серед них, але вона сміливо здогадувала всі ці тести. Все, що потрібно знати про своє життя!

Такі жінки надихають. Про секрети молоді та краси великого актора Еліна Бистрицька.

І нещодавно ми сказали, як чудова Ірина Альферова вдається виглядати приголомшливо на 68 років.

Чи подобається вам статтю? Поділитися з друзями