Як зробити кашу з насіння льону

Кожна людина має власний спосіб зробити гарний ранок. У мене є чашка кави, і я смачний і здоровий сніданок!

Це поєднання відбувається в природі, нечасто. Велике відкриття для мене було лляна кашаВ інтернеті прийшов рецепт.

Трьох ложок льону, банана, красень родзинок і 5 хвилин вашого часу, все, що вам потрібно для сердечника і одного з найбільш здорових сніданків.

В природі немає льону, з чого потім будемо готувати кашу? Є два варіанти: купити борошно льону в магазині або подрібнити насіння льону самостійно.

Другий варіант бажано, так як змішувати борошно з коржі після вилучення лляної олії з насіння. У домашньому борошні масло збережене, тому каша від неї набагато тастір і не втратить корисні властивості.

Багатий мінеральний склад льону злаку і вміст омега-3 жирних кислот, рідко зустрічається в рослинних продуктах, робить його одним з найбільш цінних продуктів для вегетаріанців, сирих продуктів і тих, хто швидко або слідувати суворим раціоном.

Переваги лляної каші
  1. Не має подразнюючу дію на слизову оболонку шлунка і стравоходу.
  2. Корисно для запору, покращує перистальтику кишечника. Містить грубі волокна, які покращують травлення.

3. Має антипаразитні властивості. Насіння льону шкідливі практично для всіх типів кишкових паразитів.
  4. Він містить велику кількість білка, тому особливо корисний для спортсменів і всіх людей, які ведуть активний спосіб життя.
  5. Містить омега-3 жирні кислоти, які незамінні для забезпечення нормального функціонування організму.

Як приготувати лляну кашу Інгредієнти
  • 120 г насіння льону
  • 240 мл води
  • 150г банани
  • 50г родзинки
  • 1 ч.л. меду

Підготовка
  1. Замочіть насіння льону ввечері і залиште його, щоб запалити всю ніч.

2. Подрібніть насіння льону в блендері.
  3. Подрібнена сівалка в мисці, залийте гарячою водою (не киплячою водою), накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 5 хвилин.
  4. Додайте нарізані банани і родзинки. Подивитися його.

5. Бон привіт!

При бажанні можна доповнювати готову лляну кашу свіжими і замороженими ягодами, сухофруктами, горіхами, шматочками яблук та інших фруктів.

1366288

Порівняно з кашу з інших злаків, льону не має протипоказань до застосування. Однак деякі люди можуть мати індивідуальну непереносимість льону.

З давніх часів людина має широке застосування насіння рослин в харчуванні і лікуванні захворювань. Редакція "Сайт" Я приготував для вас список 10 насіння, які містять найбільш білок, вітаміни, мінерали, антиоксиданти, клітковини та корисні кислоти.

Сонник без самозахисту! У віці від 20 років шкіра стала оксамитом. І секрет дивовижних змін в насіння льону!

Сніданок вважається більш важливим стравом, ніж вечеря, вдень і навіть на обід. Ми пропонуємо 20 варіантів для найбільш корисної їжі, щоб почати день.