22
Як приготувати картопля з баклажанами
Є в своєму кулінарному арсеналі один дивовижний рецепт шашликів, який обов'язково сподобається тим, хто спостерігає Lent, не їсти м'ясо в житті або просто як оригінальний. картопляне виробництвой
Так, це овочевий барбекю, а точніше, його домашня варіація, так як я зроблю цю смачну гарячу закуску в духовці. Для приготування страви знадобиться картопля, тільки 1 баклажани, деякі інгредієнти для соусу і меча.
Всім сім'ї просто полюбляю його, коли я варю цю страву на вечерю. Смак просто божественний, не кажучи вже про зовнішній вигляд!
Картопля з баклажаном Сьогодні видання "Сайт" Покажіть, як приготувати. баклажани в духовці.
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам ще один рецепт картоплі з баклажанами.
Найцікавіше, що кожен, хто вперше смакує картопля, приготована за цим рецептом, відразу ж відмовляється: «О, і смачна картопля з маслами!» Але хитрість полягає в тому, що в цій страві немає грибів. Баклажани – майстер-класи
Якщо ви думаєте, що картопля складно здивувати когось, спробуйте приготувати цю страву! Картопля з баклажанами на мечах Ідеальне рішення як для святкового свята, так і для звичайної сімейної вечері!
Крім того, цей рецепт стане справжньою для тих, хто дотримується Lent. Тому що в цьому саморобному шашлі немає м'яса або яєць!
Чи подобається вам статтю? Поділіться рецептом з друзями на соцмережах!
Так, це овочевий барбекю, а точніше, його домашня варіація, так як я зроблю цю смачну гарячу закуску в духовці. Для приготування страви знадобиться картопля, тільки 1 баклажани, деякі інгредієнти для соусу і меча.
Всім сім'ї просто полюбляю його, коли я варю цю страву на вечерю. Смак просто божественний, не кажучи вже про зовнішній вигляд!
Картопля з баклажаном Сьогодні видання "Сайт" Покажіть, як приготувати. баклажани в духовці.
інгредієнти
- 16 дрібної картоплі
- 1 баклажани
- 4 ст.л. сметани
- 1 ч.л. паприка
- 0,5 ч.л. Прованс трави
- 1-2 зубчики часнику
- сіль
- соняшникова олія
Підготовка
- Картопля розміром горіха покласти в каструлю з солоною водою, варити картоплю, але не до повного готовності. Очистити картоплю і залишити їх на охолодження.
- Баклажани розрізають по колах приблизно товщиною 1 сантиметра. Залийте їх окропом, після 10 хвилин злити, знову залити окропом протягом 10 хвилин, потім знову злити воду. Покладіть баклажани муги на паперовий рушник, щоб висохнути трохи.
- Муги баклажанної солі, а потім обсмажують в рослинному маслі з двох сторін. Готові баклажани покласти на пластину, покриту паперовими серветками, щоб видалити зайвий жир.
- Смажена картопля і баклажани по черзі на мечі.
- Для приготування соусу в зручному контейнері змішайте сметану, солодку паприку, прованські трави, тут додають подрібнений часник. Перемішати за смаком і ретельно перемішати.
- Слова з овочами ретельно змастити соусом з усіх боків.
- Покрийте чашу силіконовим матом або змащуйте дно соняшниковою олією, викладіть овочеві шашлики. Запікати їх в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 30-35 хвилин.
- Ця страва краще подається на столі гарячими, посипаючи зверху дрібно нарізаними зеленню. Бон привіт! р.
Також я пропоную вам ще один рецепт картоплі з баклажанами.
Найцікавіше, що кожен, хто вперше смакує картопля, приготована за цим рецептом, відразу ж відмовляється: «О, і смачна картопля з маслами!» Але хитрість полягає в тому, що в цій страві немає грибів. Баклажани – майстер-класи
Якщо ви думаєте, що картопля складно здивувати когось, спробуйте приготувати цю страву! Картопля з баклажанами на мечах Ідеальне рішення як для святкового свята, так і для звичайної сімейної вечері!
Крім того, цей рецепт стане справжньою для тих, хто дотримується Lent. Тому що в цьому саморобному шашлі немає м'яса або яєць!
Чи подобається вам статтю? Поділіться рецептом з друзями на соцмережах!