14
Інструкція для приготування млинця в мультиварці
З перших днів весни я, як і всі жінки, приділяв більше уваги моїй фігурі, щоб підготувати своє тіло до майбутнього пляжного сезону. Я намагаюся зробити більш фізичну активність і вживати менше жирних, смажених і калорій.
Я не збираюся повністю відмовитися від солодощів, і мені не потрібно, головне, знайти їх. випічка, що дасть справжню насолоду від дегустації і в той же час не додасть додаткових фунтів.
Я знайшов це все в awe. смачний сирець "Тендер ніжний"Що я зараз варюв кожен вихідний день. Це без смоліни, з невеликим цукром, і смак такий, що неможливо відкликати!
р.
Чізкейк в мультиварці Сьогодні видання "Сайт" Розкажіть, Як зробити млинець "Тендер ніжний." М'який, ароматний, помірно солодкий і дуже смачний!
Випічка її в варильній машині, але якщо у вас немає, це делікатес можна приготувати в духовці.
р.
інгредієнти
82
Підготовка
Я також хочу, щоб ви знали, як зробити шоколадний млинець. Цей солодкий вершковий десерт з додаванням шоколадної пасти виходить настільки ніжним, що він буквально розтоплюється у роті: безважна консистенція кожного шматка і незнімний аромат дасть вам хвилину задоволення, або навіть більше одного.
На мій погляд, це просто ідеальний коктейль! Випічка і без неї. Ви також можете доповнювати цю сиру з фруктами, ягодами або шоколадом.
Звичайно, європейці використовують м'який сир в начинці сирника: Філадельфія або Маскарпон. Але чізкейк, запечена з сиру в мультиварці, дешевше і доступна кожному господині. Крім того, сир подає організм незамінним кальційом, тому це тістечка не тільки дуже смачна, але і корисна.
Закладка? Не забудьте поділитися ним. класний з друзями.
Я не збираюся повністю відмовитися від солодощів, і мені не потрібно, головне, знайти їх. випічка, що дасть справжню насолоду від дегустації і в той же час не додасть додаткових фунтів.
Я знайшов це все в awe. смачний сирець "Тендер ніжний"Що я зараз варюв кожен вихідний день. Це без смоліни, з невеликим цукром, і смак такий, що неможливо відкликати!
р.
Чізкейк в мультиварці Сьогодні видання "Сайт" Розкажіть, Як зробити млинець "Тендер ніжний." М'який, ароматний, помірно солодкий і дуже смачний!
Випічка її в варильній машині, але якщо у вас немає, це делікатес можна приготувати в духовці.
р.
інгредієнти
- 800г сир
- 5 яєць (сепарувати білки з жовтків)
- 160г коричневого цукру
- 3 ст.л. крохмаль
- 2 маленькі яблука
- 1 ст.л. цукрового піску
- 1 ст.л. журавлини (фрозен)
- 60 мл води
- 120г цукру
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1–2 ст. л борошна (для посипання чаші мультиварки)
- вершкове масло (для змащування чаші мультиварки)
82
Підготовка
- Вимийте, очистіть яблука, а потім натріть їх в дрібній тертці. Необхідно мати консистенцію пюре.
- Відокремити жовтки з білків. У глибокій мисці залити сиром, жовтками, крохмальом і яблучним пюре. Розімніть його блендером.
- Вичавити столову ложку лимонного соку з лимона. У окремому контейнері залити білки і лимонний сік, почати збивання міксером. Поступово залити коричневим цукром, не перестаючи збивати. Дуже акуратно до білих вершин! Примітка: Якщо ви не можете купити коричневий цукор, його можна замінити на звичайний білий цукор.
- Залийте в сиру білок і ретельно збийте міксером. Краще, якщо додати білкову масу поетапно, в трьох дозах.
- Невеликий шматок вершкового масла добре змащуємо дно і боки всередині чаші мультиварки, потім посипаємо борошном, відбиваємо надлишок.
- Залийте сиру в чашу мультиварки, прокрутіть чашу годинниковою стрілкою і вставте в мультиварку. Випічка в програмі "Bake" або "Casseroles" за 1 годину і 10 хвилин. Якщо у вас немає кухонної плити, можна запікати це. млинцій Для цього нагрійте його до 180 градусів, викладіть дно і боки форми для випічки фольгою, потім покладіть її в велику форму, де залийте окропом так, щоб її рівень досягла середини форми за допомогою обрізки.
Випікайте сирець на 60 хвилин. Всі інші дії такі ж, як для мультикокеру.
- Коли сирець готовий, залиште його під кришкою ще 20 хвилин, потім акуратно пройдіться тонкою лопаткою по боці, відокремлюючи обрізку з стін. Нехай тісто прохолодно. Візьміть з чашки з чаші, а потім викласти його в холодильник на ніч.
- Залити воду в сковороду, додати цукор і покласти його на вогонь. Варити сироп до повного розчинення цукру. Вимкніть вогонь і після 5 хвилин залийте в журавлинний сироп, акуратно перемішайте так, щоб сироп конвертує кожну ягоду. Залиште його протягом 20 хвилин. Помістіть ягоди на сито протягом півгодини, щоб вони не доторкнулися між собою.
- Насос журавлини в цукровому пудрі і покласти їх на блюдо посипати цукровою пудрою.
- Отримай млинець з холодильника і прикрасити його цукровою пудрою. Це, Чізкейк "Тендер ніжний" готовий. Бон привіт!
366468р.
Я також хочу, щоб ви знали, як зробити шоколадний млинець. Цей солодкий вершковий десерт з додаванням шоколадної пасти виходить настільки ніжним, що він буквально розтоплюється у роті: безважна консистенція кожного шматка і незнімний аромат дасть вам хвилину задоволення, або навіть більше одного.
На мій погляд, це просто ідеальний коктейль! Випічка і без неї. Ви також можете доповнювати цю сиру з фруктами, ягодами або шоколадом.
Звичайно, європейці використовують м'який сир в начинці сирника: Філадельфія або Маскарпон. Але чізкейк, запечена з сиру в мультиварці, дешевше і доступна кожному господині. Крім того, сир подає організм незамінним кальційом, тому це тістечка не тільки дуже смачна, але і корисна.
Закладка? Не забудьте поділитися ним. класний з друзями.