20
Інструкція по підготовці Пасхальний хліб у вигляді вінка
З кожним роком ми кидаємо яскраве півдня Великодній кінь хлібА потім я прикрашаю в центрі фарбами, які я кладаю в центрі. Цей рецепт навчався мені італійською
Дуже форма хліба символізує гнізда, комфорт і благополуччя в будинку, а також вічне життя і радість. Добре, смак і аромат випічки, завдяки трьох начинок, виходить так яскраво, що його просто неможливо відірвати.
Великоднє випікання сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. вінок у формі Великодня хлібй Заміна або доповнення до Великодня торта!
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Спринклінг інгредієнти
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити італійський торт Paschal. Випічка легко завдяки повітряній структурі тесту, кожен шматок буквально розтоплюється в роті!
Цей хліб обов'язково буде улюбленим на Великодній стіл! Підготовка такої краси – це задоволення, адже в кінці ви досягнете успіху. ароматний з абрикосами, горіхами і родзинками, які обов'язково звертаються до всіх ваших домогосподарств.
Швидко доставляйте на цікавий рецепт Великодня і не забудьте поділитися своїми друзями в соцмережах!
Дуже форма хліба символізує гнізда, комфорт і благополуччя в будинку, а також вічне життя і радість. Добре, смак і аромат випічки, завдяки трьох начинок, виходить так яскраво, що його просто неможливо відірвати.
Великоднє випікання сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. вінок у формі Великодня хлібй Заміна або доповнення до Великодня торта!
Тест інгредієнти
- 250 мл молока (2,5% жиру)
- 50г вершкове масло
- 4 ст. цукру
- 25г живі дріжджі
- 1 яйце
- 500г борошна
- 1 ч.л. солі
- фургон
Наповнення інгредієнтів
- 100г родзинки
- 100г сушений
- 100г горіхів
- 1csp цукор
Спринклінг інгредієнти
- 1 ч.л. кунжут
- 1 ч.л. мапи
- 1 жовтка (для змащування)
- 2 ст.л. молока
Підготовка
- У зручному контейнерному міксі з королою яйцем, ваніліном, цукром і сіллю.
- Додайте тепле молоко, свіжі дріжджі і ретельно перемішайте. Потім додайте вершкове масло і знову перемішайте. Поступово додайте борошно. Перемішайте тісто на 10 хвилин. Вона повинна бути еластичною, м'якою і не прилипати до рук. Перемістити тісто в теплому місці 1,5 години.
- Приготувати сухофрукти заздалегідь для начинки. Вимити і сушити сушені абрикоси і родзинки, дрібно порізати горіхи. Поставте горіхи в чашу, додайте цукор до них і перемішайте.
- Тест ділиться на 3 рівні частини. Кожна частина рулону в смузі довжиною близько 50 сантиметрів і шириною 9-10 сантиметрів. 73315959
- У центрі кожної смуги викладають начинку, на кожну смужку начинку. З'єднайте краю.
- Переплетіть три турнікети в косу, потім приєднайте їх в коло. Перенести заготовку з тіста на сковороду, покриту пергаментним папером, а потім знову покласти в тепле місце ще 20 хвилин.
- Змішувати жовтий до молока. Змастити збитий жовток хліб з усіх боків, а потім посипати маком і кунжутом.
- Нагрійте духовку до 180 градусів, кладемо хліб в ньому, запікайте 25-30 хвилин.
- Це все, Великодній князь хліб готовий. Бодибилдерши!
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити італійський торт Paschal. Випічка легко завдяки повітряній структурі тесту, кожен шматок буквально розтоплюється в роті!
Цей хліб обов'язково буде улюбленим на Великодній стіл! Підготовка такої краси – це задоволення, адже в кінці ви досягнете успіху. ароматний з абрикосами, горіхами і родзинками, які обов'язково звертаються до всіх ваших домогосподарств.
Швидко доставляйте на цікавий рецепт Великодня і не забудьте поділитися своїми друзями в соцмережах!