14
Рецепт пирога капуста
Виготовляючи те ж саме весь час не для мене. Хочу експериментувати, знайти нові рецепти, доки вони швидко і просто. Одного разу я хотів зробити щось з капусти, я шукав довго, що я можу зробити, щоб уникнути стоячи на плиті все ввечері, і я знайшов щось дивне.
Сьогодні "Сайт" Він розповість вам секрет приготування їжі. капуста пирогай Важлива деталь: не тісто, просто листя і соус.
Простий капуста торт інгредієнти
Підготовка
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Мінімальні мінуси, мінімальний час приготування, але що результат. Я кохав цей торт так багато, що він став постійним гостем на нашому столі. Тепер ви знаєте, теж, Як приготувати торт з капустоюНамагайтеся!
Вам подобається смачна капуста? Потім візьміть погляд на цей рецепт для приголомшливих котлет з капусти.
І є простий рецепт, запечена в капусти. Неймовірний смак!
Сьогодні "Сайт" Він розповість вам секрет приготування їжі. капуста пирогай Важлива деталь: не тісто, просто листя і соус.
Простий капуста торт інгредієнти
- 1 невелика капуста голова
- 0,5 л сметани
- 3 ст.л. томатної пасти
- сіль і спеції
Підготовка
- Наріжте капусту капусту, покладіть півень в каструлю, залийте гарячою водою і кип'ятіть на середньому вогні близько 15 хвилин. Дайте мені трохи охолонути.
- Розберіть півень на листи і залиште скляну рідину. Додаткова вода в торті без використання.
- Поки рідина зливається, зробіть соус. Змішайте сметану, томатну пасту, сіль і спеції. Я іноді додайте трохи фаршу, як начинку, тому торт вийде більш задовільним. Для цього змішайте фарш з спеціями і обсмажте на сковороді.
- У вигляді випікання кладуть шар листя капусти. Змастити їх двома ложками соусу. Потім шар листя, потім соус. Листя капусти необхідно натиснути так, щоб шари щільно приклеюються разом. Останній шар повинен бути соусом.
- Тепер накрийте форму кришкою або фольгою і відправте в духовку нагріту до 180 градусів. Випікайте торт до тих пір, поки він не розводять. Подавати гарячий або теплий.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Мінімальні мінуси, мінімальний час приготування, але що результат. Я кохав цей торт так багато, що він став постійним гостем на нашому столі. Тепер ви знаєте, теж, Як приготувати торт з капустоюНамагайтеся!
Вам подобається смачна капуста? Потім візьміть погляд на цей рецепт для приголомшливих котлет з капусти.
І є простий рецепт, запечена в капусти. Неймовірний смак!