Carol Warderman's Секрет для краси

Весь світ обговорює задаткові форми соціаліту Кім Кардашян. Однак є ще одна леді, яка захоплює серця чоловіків не тільки своєю фігурою, але і її розумом. Розкіш 58-річний Кароль Warderman – Магістр технічних наук, математик, який пише підручники та математики для дітей, а також проводить інтелектуальну телешоу. У роки вона виглядає дуже молодий і жіночний.

р.

ДепозитФотогалерея

Вона успішно поєднує в собі сім'ю і кар'єру, володіє власною виробничою компанією і проводить кілька шоу. Редакція "Сайт" Повідомляємо, чому Британські

Кароль Вордман Carol Vorderman - це майстер інженерного ступеня від Сідней Суссекс коледжу в Кембриджі і власник Замовлення Британської імперії, один з найвідоміших телеведучих Великобританії. Вона є одним з найпопулярніших британських нехудожньих письменників десятиліття і є радником Давида Камерону з математичної освіти.

Кароль Вордман прийшов до телебачення наприкінці 70-х років і отримав національну популярність через ТВ-шоу Відлік, який провів більше чверть століття. У 80-х роках Кароль представив шахові турніри, взяв участь у науково-педагогічних проектах. Вона також є експертом у вирішенні чисельних головоломок японської гри Sudoku.

Кароль Вордман став популярним у галузі науки і телебачення. Відомий, що Кароль був одружений двічі, як шлюб закінчився розлученням, має два діти. Carol є шанувальником суконь і костюмів Louise Kennedy. І нещодавно вона була включена до списку найпривабливіших жінок після 40 років.

Вона є єдиною знаменитістю, яка перемогла у британському конкурсі на рік двічі. «Я дуже боявся числа 50. Я відчув, що життя було припинено, я був пригнічений. Але також завдяки перемогі в цьому смішному конкурсі, тривожність відступається. Я зрозумів, що ви можете бути привабливими у будь-якому віці, Карол поділився на інтерв’ю.

Кароль Вордман не має пластичної операції. Пропорції її фігури просто приводять божевільні, тому що вони майже ідеальні жіночні форми. Вона говорить, що збереження тонкої талії допомагає їй 28-денну дієту детоксикації. Кароль прилипає до неї кожен січень. Так жінка не тільки втрачає вагу, але і очищає кишечник і заповнює організм енергією.

Згідно з ведучою, важкою роботою в тренажерному залі є застава красивій У повсякденному житті вона намагається харчуватися здоровою їжею, мінімізуючи споживання цукру, смаженого і солоного. Вона також рідко відвідує косметологів і вважає себе дуже ледачим в цьому плані. Сансрин і сироватка обов'язково наносять на обличчя, що знижує негативний вплив навколишнього середовища на шкіру. Для волосся вона використовує зволожуючий шампунь і кондиціонер.

Кароль неодноразово зарекомендував, що інтелект і краса цілком сумісні для жінок. Це поєднання цих якостей, які зробили її популярним телеведучим. Ось її секрети успіху.

Правила успіху Карла Вордмана
  1. «Дуже початок пів бою. Не варто лази писати план – він дисциплінує і допомагає орієнтуватися на випадок. й
  2. «Не боятися змін. Ніщо вічно в цьому світі. Все змінюється і ми повинні тримати ці зміни."

3. «Придумати один крок попереду: життя є шахами, і він може заспівати біля майбутніх перемог. й
  4. Якщо ви не любите, що відбувається в житті, подивіться на неї з іншого кута: можливо, це шанс змінити життя. й
  5. «Вибрати потрібну мотивацію».

6. «Я зустріну, заперечення, порожні обіцянки; люди заливають грязь за спину і намагалися зробити бандугон. І якщо люди можуть впоратися з ним, то можна. й
  7. Не брати слово «не» як вирок.
  8. Налаштуйте власні правила та розбиття стереотипів.
  9. Послухайте тільки ті, які ви поважаєте.

10. «Не боятися віку. Я 58, і я не боїся, щоб отримати старий. У цьому віці ви дійсно знаєте, що ви є. Ви знаєте, що ви хочете бачити і що робити. й

У роки Кароль Вордман виглядає неймовірно красивим, свіжим і привабливим. Ця жінка є яскравим прикладом того, як одна людина може гармонійно поєднувати розум і красу. Доведено, що різні логічні завдання позитивно впливають на мозок і можуть бути секретом довголіття.

Про принципи життя Мая Палецької.

Повідомляємо нас в коментарях, якщо вік важливий у житті жінки. Поділіться цією статтю з друзями на соцмережах!

Фото за попереднім записом.