Як використовувати ламінат для оформлення стін

На місяць тому мій чоловік і я вирішив зробити косметичні ремонт у вітальні. Довгий час. стінкиА потім купили кілька квадратних метрів ламінату підлогою і кладемо її не на підлогу, але на стінах. В результаті захваті не тільки всі наші родичі, але й мій друг, який працював архітектором протягом 15 років!

Незвичайне використання підлоги в дизайні стає все більш популярним. Один з цих додатків настінний в різних кімнатах. Вся процедура вимагає досить простої підготовчої роботи, а ефект результату зміни порадує навіть найвідомі скептики!

Декорування стін ламінатом сьогодні "Сайт" Я підготував цікаве рішення для вас максимально швидко і технічно. освіжаючи інтер'єр вашої квартири. 14 незвичайних варіантів!

1. Для стінки Для підлоги можна використовувати однаковий ламінат. Але так як навантаження на матеріал, розміщений на стіні буде низьким, можна вибрати ламінат невеликої товщини і нижній клас зносостійкості.

2. Ламінат вигідно відрізняється різноманітністю малюнків і фактур, які імітують дерево, паркет, камінь або інші матеріали. Дуже легко доглядати за тим, що зберігає свій оригінальний зовнішній вигляд протягом тривалого часу.

3. Для створення акценту в інтер'єрі, як на фото, можна обшити дошку частину стіни і стелі, а також доповнити дизайн освітленням.

4. Перед тим як купити ламінат, фахівці радять вирішити про спосіб його укладання. Якщо потрібно обшити невелику кімнату, то метод клею більш підходить. Збережіть площу приміщення. Якщо ви можете монтувати дерев'яний каркас в просторому приміщенні, краще вибрати цей метод кріплення. На стіні простіше зібрати і надійніше.

5. Для такої обробки стін не потрібно особливого догляду - досить вологе прибирання губкою або ламкою.

6. Дуже подобається ідея використання ламінату в якості обробки робочого фартуха кухні. Дуже дивний і стильний!

7. Ламінування в своїй фактурі схожа на натуральну деревину, яка дає фінішний певний шарм. Крім того, це екологічно чистий продукт, тому цілком підходить для любителів натуральних матеріалів. Через це майно, матеріал можна використовувати для обробки спальні, дитячої кімнати або вітальні.

8. Завдяки спеціальній технології виготовлення ламінат відмінно зберігає тепло в квартирі і має звукоізоляційні якості. Зменшує кількість вхідних шумів і пригнічує більшу частину вихідної.

9. Кольори ламінату можна розділити на холодні і теплі групи, а при ремонті потрібно дотримуватися одного кольору. Ви можете вибрати колір тонусу меблів і стін, і ви можете зробити контрастну стіну в інтер'єрі, обидва варіанти доречні в залежності від дизайну. Також варто звернути увагу на яскравість ламінату, яка визначається настійом кольорів, або контрастністю в одній групі відтінків. Колір можна знайти під дверима або під колір підлоги.

, доб. 888

10. Ці ідеї вже реалізовані другом. Я збираюся відвідати чоловіка, щоб побачити результати.

11. Для правильної установки такої обробки необхідно ретельно підготувати основу. Якщо ви змогли досягти плоскої поверхні, очищайте її від пилу і приступаємо до монтажу. На нерівномірних площинах застібка виконується на спеціальній рамі, яка зробить остаточний вигляд правильною і гладкою.

12. Кілька цікавих варіантів!

13. За допомогою ламінату можна зонувати просторе приміщення, створюючи стінки.

14. Екологічність і бажання природних мотивів - останні трендий Ніщо так пов'язана з свіжим лісом, причалом біля берега, будинок в с., як дерево. Тому ламінат, що імітує природний колір дерева, заслуговує на особливу увагу.

Я також запропоную вам ознайомитися з 15 методиками дизайну, з якими ви можете легко перетворити свій будинок самостійно. Головне - визначитися з стилем, щоб окремі деталі інтер'єру не зіпсували загальну атмосферу, але гармонізують один з одним і відповідають одній ідеї.

Оздоблення стін ламінатом – оригінальний, незвичайний і, як правило, успішний крок. Така прикраса не тільки перетворить будь-яку кімнату, але й виділить від загального дизайну, а й залишить центр уваги мешканців будинку і гостей.

Яка ідея? Поділитися цим. веселий вибір з друзями