Інструкція з приготування Великодніх бункерів - яєчні стенди

У багатьох західних країнах, ведучих, як зробити колодки для Великодніх яєць. У цьому випадку величезні варіанти їх оформлення. Моя бабуся розповіла мені, як приготувати. Великоднє яйце від тесту.

Тепер для мене цей рецепт ваги в золоті, як, на мій погляд, така випічка не має рівних! Буни ніжні, смачні, ароматні і найголовніше, доповнюють і прикрашають будь-який святковий стіл. Тепер на Великодню вечерю я завжди даю родичам такі квіти з тіста.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Як зробити бункери сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. свінгерий Діти, крім тортів, дуже люблять ці стенди, і інакше це не може бути!

Тест інгредієнти
  • 1,5 ст. борошна
  • 50г вершкове масло
  • 50 мл молока
  • 3 ст. цукру
  • 2 яйця
  • 3г ванілін
  • щіпка

Інгредієнти для опару
  • 1 ст.л. борошна
  • 50 мл молока
  • 4g сухих дріжджів
  • 1 щіпка цукру

Підготовка
  1. Змийте дріжджі в теплому молоці, перемішайте. Додайте цукор і борошно, ретельно перемішайте, а потім поставте суміш в тепле місце, щоб опара піднялася близько півгодини.

2. Залийте тепле молоко в глибоку миску. Додаємо в неї цукор, сіль, розм'якшене масло, ванілін і 1 яйце. Добре промийте 3-5 хвилин, а потім залийте парову.

3. Додайте трохи розсіяного борошна в ємність. Змішайте тісто. Вона повинна бути еластичною і практично не прилипати до рук. Перемішайте тісто в чашу, накрийте кришкою або паперовою серветкою і поставте її в тепле місце протягом 60 хвилин.

4. Посипаємо стіл борошном, розгортаємо тісто на ковбасу, а потім ділимо її на 5-6 частин. Прокочуйте шматочки тесту в тортилях близько 0,5 сантиметрів товщини.

5. Покрийте чашу з пергаментним папером, а потім перенесіть бункери до нього. У центрі кожного бункера покласти склянку (докладно металевий). Зробіть 12 ріжучих по склі, залишаючи однакову відстань між розрізами. У кожному бункері з'єднайте надрізи в парах, надаючи їм форму пелюсток.

6. Помариньте бункери збитим яйцем і вставте його в духовку. Змія при температурі 180 градусів за 25-30 хвилин. р.

7. Це, Кошик Готовий. Бон ацетат!

8. Крім солодких бункерів, ті ж їстівні підставки для Великодніх яєць можна зробити з начинки зеленню і сиру. І ще цікавіше загортають ковбасу в листовому тісті. Дуже смачний і апетитний!

Також я пропоную, як зробити Великоднє хліб у вигляді вінка. Заміна або доповнення до Великодня торта!

Схожісхідний Ви можете зробити 5, 6 або 7 пелюсток, як ви хочете. Я не спробував випікання зі скляними келихами, я боявся, і ці маленькі костюми мені більше в діаметрі.

З такою випічкою, ваш святковий стіл буде набагато більш красивим і вишуканим! Поділитися веселий рецепт З друзями на соцмережах вони будуть вдячні.