Інструкція по приготуванню ніжних манжетів на сметані

Дуже смачні тістечка. Я шукав розумний час. млинціВони швидко, легко, і вони смачні. Цей метод приготування було запропоновано мені другом; він є її авторським рецептом сім'ї, і я дуже вдячний, що вона поділилася з мною.

Кекси ароматні, ніжні і дуже смачні, м'які всередині, з хрусткою скоринкою зовні! Я варю їх на сметані, запікати їх в силіконових формах. Але ви можете в папці або прасці побачити, що ви маєте доступ.

Торти на сметані в силіконових формах Редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. млинцій Він працює в перший раз, навіть тим, хто ніколи не займається випіканням.

інгредієнти
  • 2.5 ст. борошна
  • 100г вершкове масло
  • 3 яйця
  • 1 шматок сметани
  • 1 ст. цукру
  • 1 ч.л. соди
  • 4.5 ст. л.
  • щіпка

Підготовка
  1. У зручному контейнері збити яйця з цукром, додати щіпку солі і добре перемішати. Інструкція по приготуванню ніжних манжетів на сметані р.

2. Додати сметану і соди в яєчну суміш, перемішати її. Інструкція по приготуванню ніжних манжетів на сметані

3. Нагрійте вершкове масло трохи в водяній бані, щоб пом'якшити його, або зробіть його з холодильника заздалегідь, щоб воно буде стояти на столі близько години. Додайте вершкове масло, перемішайте з вінком. Вилити сіяне борошно трохи. Перемішайте і перемішайте тісто.

4. Промийте родзинки, висушіть їх на паперовий рушник. Раїзини посипають борошном і додають в тісто. ретельно перемішати. Інструкція по приготуванню ніжних манжетів на сметані

5. Змащувати силіконові манжети з соняшниковою олією і покласти їх на сковороду. Інструкція по приготуванню ніжних манжетів на сметані

6. Залийте тісто в прес-форми, не досягаючи краю близько сантиметра, так як в процесі випікання кексів буде підніматися. Інструкція по приготуванню ніжних манжетів на сметані

7. Кекси в попередньо розігрітій духовці на 180 градусів за 35 хвилин. Інструкція по приготуванню ніжних манжетів на сметані р.

8. Це, кепікі Готовий. Бодибилдерши! Інструкція по приготуванню ніжних манжетів на сметані

Порада Для тих, хто воліє солодкі тістечка солоною, я раджу ознайомитися з цікавим рецептом для кексів з брокколі. На додаток до того, що вони дуже смачні, це чудовий спосіб «камуфляж» не тільки броколі, але і цвітна або інші овочі, які навіть самі фініки діти будуть любити їсти!

Всередині ці кекси є родзинками, але можна спробувати інші сухофрукти. І наступного разу я зроблю їх злаком.

Ці кекси чудові. сім'я-брейк І вечері, дружні збори, і вони просто чудово підходять як закуска для роботи.

Збережіть собі цей чудовий рецепт і не забудьте розповісти друзям про це!