Як прикрасити джинси вишивкою

Новий весняний сезон приніс не тільки більше сонця, зелені та тепла, але й нові. панчохий Але що якщо весна свіжа і одяг у гардеробі старі?

Існує кілька рішень: ви можете викинути всі застарілі і купити нові і модні, або ви можете ігнорувати моду і носити що це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Якщо ви не пам'ятаєте, джинси з отворами і манжетами, які використовуються для того, щоб бути в моді, але цього року це прозорий антитренд. Звичайно, можна покласти їх на віддалену полку шафи, але набагато цікавіше червоному або трохи. Додатий Вишивка на джинсовому тканині виглядає красиво, вишукано і жіночно, крім цього елемент декору ніколи не вийде з моди!

Як прикрасити джинси вишивкою

Джинси з вишивкою Сьогодні редакція "Сайт" У мене є чудова колекція ідей для вас. вишивкай Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

1. Вишиванка може бути виконана як для підкреслення унікальності, так і для додання нового життя до довгих джинси. Як прикрасити джинси вишивкою

2. На додаток до класичних речей, дизайнери намагаються привезти щось незвичайне для кожного з своїх колекцій. Судячи з шоу на хате-купу тижні і гостей, які відвідали модні заходи, джинс За довгий час оселилися в шафах модниць. Як прикрасити джинси вишивкою

3. Джинси з вишивкою можуть бути з лаконічним малюнком або з яскравою об'ємною, по всій довжині брюк. На піку популярності різні написи і квіткові мотиви. Ідеально підходить для зустрічей з друзями, походів в кафе, кіно та для звичайних прогулянок. Як прикрасити джинси вишивкою р.

4. Джинси з вишивкою допоможуть створити вишуканий жіночий образ. Як прикрасити джинси вишивкою

5. Протягом багатьох століть вишивка на одязі користується популярністю серед людей різного соціального статусу. З’являються нові технології, але вишиті вироби ніколи не виходять з моди! Як прикрасити джинси вишивкою

6. Ця ідея також підходить для того, щоб resuscitate старі джинси, покриваючи дефект на улюблених брюках з красивим малюнком, будьте його плями або отвори. Сьогодні багато магазинів з товарами для рукоділля пропонують цікаві патчі, які імітують якісний вишитий візерунок. Так ви можете перетворити джинси з вишивкою в одну з наймодніших речей Вашого гардеробу, і ви можете носити їх практично в будь-який сезон!

75250Р. 3700Р.

7. При виконанні декоративних робіт враховують щільність тканини, підбирають гострі голки хорошої якості і надійної плямистості. Підберіть нитки, які вам подобається. Він може бути муліне, бавовна, шовк, віскоза або вовна. Як прикрасити джинси вишивкою

8. Я думаю, що я буду втілювати ці ідеї в наступні вихідні! Як прикрасити джинси вишивкою

9. Відтінки ниток повинні відповідати одязі, які будуть носити в комплекті з брюками. До вишивкаВони повинні бути вимиті перед рукою, щоб перевірити тканину для усадки і розмотування. Для цього джинси слід замочити на півгодини в теплій воді розчином порошку для кольорових тканин. Як прикрасити джинси вишивкою

10. Будь ласка, зверніть увагу, що вишивка повинна бути розташована в зонах, які не підлягають вигину при носінні одягу. Якщо ви не враховуєте цю рекомендацію, орнамент втратить свою оригінальну форму і буде виглядати неестетично. Як прикрасити джинси вишивкою

11. Рефінована і оригінальна японська вишивка sashiko прекрасно прикрасить одяг. Такий декор на джинси популярний серед молоді. Як прикрасити джинси вишивкою

12. Кілька цікавих ідей! Як прикрасити джинси вишивкою

13. Ці джинси не будуть виглядати безтурботно і будуть тільки в шафі! Як прикрасити джинси вишивкою

14. Можна декорувати джинси за допомогою різних технік вишивки: прасування, хрест, бісер, стразії, камені, стрічки. Виберіть те, що ви любите краще і отримаєте працювати! Як прикрасити джинси вишивкою

І зрозуміти, як гасити таку красуню на джинси, дивитися це відео.

про:blank

Модна вишивка доречна не тільки в одязі, але і в аксесуарах - вишиті сумки, коміри, метелики і різні ювелірні вироби у вигляді вишитих брошок і сережок виглядають стильно. Я пропоную вам ознайомитися з 20 ідей для ручного та машинного вишивання жіночих аксесуарів. Просто пам'ятка!

Для реалізації більшості цих ідей вам знадобиться дуже мало часу, зусиль і грошей, а результат приємно здивує не тільки вас, але і всіх ваших друзів. Наприклад, я прикрасив свої старі джинси з вишивкою тільки один вечір, не витрачаючи копійку грошей, так як майже кожна домогосподарка може знайти 3 котушки з ниток в її ручних бінах.

Поділіться з друзями, ці красиві керма!