Молитва за здоров'я Пантелеймон

Великий мученик Пантелеймон є відродженим християнським святом, яким Бог подарував подарунок загоєння хворого. Під час свого життя пантелеймон захопив тисячі людей і врятував багато життя. І тепер він продовжує допомагати тим, хто проповідував йому.

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповідає про життя св. Пантелеймона, цілителя і акції з вами найсильніших молитва за здоров’я та загоєння. й

Молитва до Пантелеймона для загоєння народилася в 3-му столітті в сім'ї язичників і християнської жінки. Батько завжди підняв хлопчика згідно з законами своєї віри і юнака повинна вірити в idolatry. Пантелеймон був хорошим студентом і після закінчення навчання з язичницької школи вирішив присвятити себе медицині. Він навчився і став хорошим лікарем, допомагаючи людям лікувати навіть найсерйозніші захворювання.

Одного разу він зустрівся з походом Ермолауса, від якого він дізнався про Христа і його викладання. Ця віра проникла в серце молодого лікаря, він почав відвідувати Єрмолаї часто і поговорити з ним про християнство. Повернувшись додому після однієї з цих розмов, Пантелеймон бачив величезну змію на дорозі і мертвого хлопчика поруч з ним.

Побачити цю картину, Пантелеймон почав бродитися з Ісусом Христом, попросивши знищити змії і заспокоїти дитину. Вдово, хлопець прийшов до життя і відкрив свої очі, і зникнув змія. Пантелеймон був захоплений цим дивом і відразу вірив в Ісуса Христа. Відразу після того, як Пантелеймон попросив Ермолаї, щоб закріпити його. З'явився вірний охоронець Христа віра Пантелеймон.

3610Р. 4200Р.

З тих пір Пантелеймон почав молитися Ісусові, щоб зацікавити хворого. Він міг відновити погляд на сліпу, після чого навіть батько вірив у Христа і перетворився на християнство. Слово швидко поширилося по місту, люди почали відмовитися від звичайних лікарів і пішли на Пантелеймон. Він допомогло всім і просить нічого в поверненні.

Таким чином, він загинув язичників, які почали втратити дохід. Соон Пантелеймон був підведений до розгляду перед імператором. Він запропонував конкурс: запрошував хворого чоловіка, який оздоровив язичників. Якщо вони не збігаються, він повинен намагатися зацікавити себе.

священики не можуть зацікавити пацієнта, тільки Пантелеймон вдалося. Тим не менш, імператор не був радий, і він замовив, щоб катування. Він захистив його і не дозволяв його знищити, він захистив його від всіх катуваннях. Пантелеймон променував весь час, і голос назвав його на небо. Тільки після того, як виконавець зміг відрізати голову святого.

З тих пір Пантелеймон став захисником всіх страждань і страждань від захворювання. Люди ще просять святого за допомогою, загоєння для себе і близьких. Навіть після того, як багато століть святий продовжує розмножувати своїх чудес і допомогти людям.

Він призначений для того, щоб запропонувати молитву для здоров'я, просити захист і загоєння. Люди променують йому перед серйозною роботою і просять допомогти навіть при страшних захворюваннях. Святий Пантелеймон здатний захистити кожну людину і відійти від нього всі недуги. Біля ліжка хворого це призначене для розміщення образу святого

Молитва за здоров'я "Великий служитель Христа, пристрасний і лікар багатьох дивний Пантелеймонет!" Побачити мене, грішний раб Божого (ім'я), почуйте свою ламентацію і крі, пропалюють Небесний, Верховний лікар нашої душі і тіла, Христос наш Бог, що може надати нам загоєння від жорстокого пригнічення.

Отримаєте незадовільну молитву всіх чоловіків. Відвідайте мене з витонченим візитом. Не абгор мій грішний чуми, пом'якшуючи їх з маслом вашої милосердя і загоює мене; так довго, як ви здорові в душі і тілі, я зможе провести решту моїх днів за допомогою благодаті Божого в покаяння і радості Бога, і я зможе отримати хороший кінець мого життя. О, Боже доброті! Прейму до Христа Богу, що Він може бути краще для вас здоров'я тіла і спасіння моєї душі. Амен.

Ці слова про...

про:blank

Святий Пантелеймон завжди допоміг всім тим, хто потребує і намагався вилікувати свої недуги. Поверніть до святого з цими словами і почуйте тебе!

Молитва - це спосіб говорити про Бога, і важливо знати певні нюанси. Я нещодавно дізнався, як молитися Богу.

Кожна молитва - невичерпна сила! Особливо сильний 90-й Український переклад І. Огієнка Ця молитва є талісманом від захворювань, лих і багатьох неприємностей. Потрібно регулярно навчатися сердечком і читати його.

Не забувайте, що з часу, коли потрібно йти до сповідань і причасть. Повідомляємо про те, що говорити і що п'ятитися у сповіді.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.