Яка молитва повинна бути зазначена в

7 квітня в день, коли Пресвята Богородиця надійшло гарну новину з архангела Гавриїла, що стала матір'ю Сина Божого. І це на цьому чудовому святі, щоб запропонувати спеціальні молитви до Матері Божої Матері, адже вони мають особливу силу.

Церква називає Діви Марії матір усіх народів. Які діти довіряють більше, ніж їхні мами? Хто ще шукає захист? І на Великому святі Анненції, молитви почули у всіх церквах, які славляться матір'ю Бога. Є три основні ...

Молитва Пресвятої Богородиці: Кожна людина винна. Ми звичайні люди, ніхто не може жити життям абсолютного щастя. Виправда - це не той, хто не впаде, але той, хто піднявся, відступив до того, що він зробив, і попросив за милість і прощення. Ми йдемо до Незаймана не тільки для запитів, але і з покаянням.

Це молитва для тих, хто шукає Бога. Ці слова допоможуть вам подолати спокуси і заповнювати вас силою, щоб подолати гріх.

Я молився вам, Пресвята Богородиця, як я падає, я молитися: Я бачу, королева, для того, щоб я перестала грітися і захищаю сина і мій Бог.

І багато разів я п'ятаю, я знаходжу до Бога, і я п'ятаю з тремтіння, лизти Господнє, і я роблю те ж за годину. Це свинець, мій Леді, Пресвята Богородиця, якщо ви не помилилися, якщо ви не зміцните мене,
Чому ви завжди можете зробити для мене?

Зважаю Убо, О коханка, для мене немає засобів в ненависті моїх злаків, і з усіма моїми думками я люблю закон мого Бога. Але ми не знаємо, Господи, де я слухаю, коли я плаваю, і я перегину.

Але нехай мій буде досягнуто, О Найсвятішого, бо це не так, але дозвольте волі вашого Сина і мого Бога бути в мене, що я можу врятувати, і зрозуміти, і дати мені благодатність Святого Духа, так що відтепер на зло перестане бути зроблено, і решта тих, хто живе в поправках вашого Сина, нашого Господа Ісуса Христа, всю славу, честь, поклоніння і величність, благодать Його з Його Початковим Отцем і з самим Святим і Добрим і Його Духом, тепер і живим і у віці. Амен.

Кожен віруючий з найбільшою відродженою молитвою матір'ю Божої Матері, що переходить до неї з проханнями про допомогу, захист, досягнення удачі. Перед створенням чогось нового і важливого, кожен потребує допомоги. Ми молитви Марії, щоб направляти нам на правий шлях.

Щоб попросити Божої Матері за допомогою, вам потрібно сказати цю молитву. Якщо ви щиро попросите, незаймана Марія завжди почне.

Отримаєте, Всесправжлива леді Божої Матері, ці почесні подарунки, щоб ви звернулися з нас, невигідні ваших рабів, обраних з усіх поколінь, найвищі з'явилися до всіх істот небо і землі. Для Господи, Господь може бути міцним з нами, і вашими знаннями Сина Божого, і бути гідним Його Святому Тілу і Його Найчистіший кров.

блаженний вас в гені пологів, Бога, Черубіму світла і Серапхіма найчесніших істот. І тепер, О Все-Холя Мати Божої Матері, не перестати молитися за нас, непривабливих ваших службовців, щоб доставити нас з усіх злах порад і від усіх обставин, і тримати нас негарним від кожного отруйного звичаю девіла.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Амен.

353362

Третя молитва має особливу владу в роті матері. Це молитва, яку жінка може попросити Діви для захисту дітей. Найголовніші молитви для всіх мам. Потрібно прочитати його в Анненці, і пам'ятати його завжди.

О Пресвята Богородиця, збереження і збереження під вашим дахом моїх дітей (назви), всіх юнаків, юнаків і немовлят, хрещених і безім'яними і в урочище матері. Покрийте їх з родом Вашої Матері, тримайте їх у страхі Бога і в послухі своїх батьків, молитися до Господа і сина, що може дати їм те, що корисно для їх спалювання. Я даю їх на годинник матері, для вас є божественна кришка ваших службовців.

Мати Божої Матері, привели мене до образу вашого небесного материнства. Цілує духовні та тілесні рани моїх дітей (назви) заподіяні гріхами. Я даю свою дитину, яка святкує Ісуса Христа і Вашої Все чистої охорони від Небес. Амен.

Всі ці молитви мають велику владу. Головне, щоб сказати їм чистого серця, щиро і з серця. Тексти пісень, а це означає: Тоді Матері Божої слухати вас і захистити вас від усього зла.

про:blank

З`ясуйте, що робити і що не робити на великому бенкеті Аннунціації.

Також не забудьте про одну з найсильніших молитв – 56-а мрія Богородиці. Повторити якомога частіше ...

Ми писали про найбільш потужні молитви.