Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Як зробити Великодню корзину своїми руками

Це менше місяця до Великодня, що означає, що це час, щоб почати готуватися до цього яскравого дня. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Починаємо свято з поїздкою до церкви, а потім на одному столі обміняємо торти і пофарбуємо яйця.

Кошик Дуже важливий атрибут цього дня. Крім того, можна виконати не тільки практичну функцію, але і використовувати в якості декору будинку.

Сьогодні багато жінок люблять оригінальність і створюють особливу Пасхальні кошики своїми рукамий Це унікальний подарунок. Добре, якщо покласти торт і Великодні яйця в красиво оформленому кошику, вони будуть виглядати ще більш елегантно і апетитно!

Редакція "Сайт" У мене є 8 нестандартних ідей, як я можу. пердят Виготовлений з матеріалів.

1. Для створення паперової корзини потрібні старі газети або журнали. Така презентація не вимагає великих витрат, оскільки всі матеріали доступні практично в будь-якому будинку. Дуже важливо, щоб папір товста. Це значно спрощує завдання і дозволить вам створити ідеальний склад для барвників (Основні яйця).

2. Я дуже люблю ідею створення Великодня кошика з яєчного лотка. До речі, побачивши таку корзину, я не думав про Великодні яйця відразу, я вирішив, що було зручно йти на ринок для яєць з цим кошиком - практичний і красивий!

3. З маленького пластикового відро можна зробити таку чарівну кошик в сільському стилі.

4. Щоб зробити Великодню корзину від повсті, потрібно пошиття навичок. Від повсті потрібно порізати довгою смужкою, ширина якої повинна бути близько 7-8 сантиметрів. Також слід порізати коло, яке буде основою кошика. Всі деталі необхідно зібрати разом. Для прикраси можна різати метелики, траву і квіти, а потім прикріпити їх до кошика гарячим клеєм.

5. Також можна зробити незвичайну Великодню корзину ниток і повітряної кулі. Я ніколи не бачив такої простої і оригінальної ідеї до!

6. Два цікаві варіанти. р.

7. Якщо ви коли-небудь спробували сплести вінки з гілок, то вам не буде складно сплести кошик з гілок. Це не так складно, як це може здатися. Головне - покласти гілки на 2 години в теплій воді до початку роботи, щоб вони стали більш схильними до плетіння.

Щоб дізнатися більше про те, як це зробити, див. це відео.

про:blank

Ще один цікавий варіант - створити чарівний і досить простий Великодній кошик.

про:blank

Я також запропоную вам ознайомитися з 21 надихаючими ідеями про те, як прикрасити Великодню корзину своїми руками за допомогою квітів. Коли я дивлюся на них, весна цвіте у душі!

Якщо ви хочете створити щось красиву і любити близьких оригінальними подарунками, то спробуйте реалізувати одну з цих красивих ідей для Великодня. Вашої коханої буде радувати ваші зусилля і бути щасливими.

Чи подобається вам статтю? Поділитися творчо Ідеї для яскравого свята з друзями в соцмережах!