Як годувати розсаду перцю для росту

Це два роки тому, що я знайшов новий хобі. саджанцій Я не мав ідеї, що цей процес може викликати так багато різних емоцій! Тут ви і захоплена гордість з перших пагонів, і сумне розчарування від мертвих пагонів. В цілому ця діяльність обов'язково не залишить байдужим!

На жаль, перші результати моєї роботи не принесли багато радості. Перець рослини Безпосередньо зникають перед посадкою в грунт. Незважаючи на те, що вона зробила все відповідно до замовлення: вона змішала грунт своїми руками в правих пропорціях, вона купила високоякісні насіння від перевірених виробників, і вона взяла світло і просторі контейнери - все без будь-якого сенсу.

Але я вирішив не відчайити, трохи охолодити з самостійністю і попросити пораду від моєї матері-в-прави, адже її розсада завжди вирощується рясно. Вона сказала, що вона була за допомогою секрету. саджанціІ я не здивував, що він працював. Тепер я поділю цей секрет, щоб ви могли мати велику кількість посівів.

3250Р. 3700Р.

Чим годувати розсаду перцю для росту Виявилося, що диворіст Тексти пісень, а це означає: Я завжди був це! Ординарна аміанія створює справжню магію! На користь зміцнення стебла і компенсує за нестачу азоту, стимулюючи зростання листя.

Для приготування розчину для годування рослин потрібно тільки розвести 1 ч. нашатирний спирт в 1 л води. Просто залийте розчин розсади на вологому грунті і пам'ятайте, що процедура годування перців повинна проводитися через 10 днів після дайвінгу.

р.

Подача необхідно повторювати і при посадці розсади безпосередньо на клумбі. Відро води знадобиться 10 мл аміаку. Залийте добриво в отвір, приготоване для посадки і трохи посипте землею, після чого можна висадити перець.

Хороший бонус цього інструменту полягає в тому, що він також відлякує ведмедя від майбутнього врожаю.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Про те, як використовувати соду в саду, а про інші хитрощі для садівників "Сайт" Я сказав вам перед. Слідкуйте за посиланнями, щоб дізнатися всі життєві хакі першим.

Якщо ви хочете отримати найкращий урожай.